Berg4duh Semasa Goreng Kentang, Suami Celup Muka Isteri Dalam Minyak Pan4s

Seorang lelaki di bandar Al Ramtha, Jordan, nekad mencelupkan muka isterinya ke dalam kuali yang berisi minyak mendidih gara-2 bertel4gah semasa sedang menggoreng kentang.

Menurut 𝘎𝘶𝘭𝘧 𝘕𝘦𝘸𝘴, insid3n tersebut terb0ngkar selepas m4ngsa yang berusia 28 tahun itu mendedahkan perkara berkenaan kepada media tempatan.

“Suami saya telah menarik rambut saya di depan ketiga-tiga anak saya dan mencelupkan wajah saya ke dalam minyak mendidih, semasa saya cuba untuk mel4rikan diri, dia telah menyiramkannya ke tubuh saya,” ujar m4ngsa.

M4ngsa turut menyatakan bahawa dia tidak tahu mengapa suaminya itu sanggup melakukan keker4san tersebut di depan anak-anaknya.

“Malam sebelum kej4dian, saya dan suami saya telah keluar untuk menziarahi keluarga saya. Tiada apa-apa mas4lah yang terjadi di antara kami,” jelas m4ngsa.

Mangsa menyatakan bahawa insiden penyiraman minyak panas itu terjadi pada waktu pagi ketika mereka berdua berjaga untuk menyiapkan sarapan.

“Saya bangun pada pukul 7.30 pagi dan mendapati dia sedang mengupas kentang. Saya bertanya kepadanya sama ada dia lapar atau tidak supaya saya boleh menyediakan sarapan untuknya,” jelasnya.

M4ngsa kemudian berasa hairan apabila suaminya tiba-tiba menyediakan kuali besar berisi minyak panas walaupun dia belum selesai mengupas kentang tersebut. Tambah m4ngsa, ketika dia hendak menukar kuali kepada kuali yang lebih kecil, suaminya tiba-tiba naik angin.

Dia menyatakan bahawa suaminya itu terus menarik rambutnya dan mencelupkan mukanya ke dalam minyak mendidih di hadapan anak-anaknya. M4ngsa sempat mel4rikan diri, namun suaminya itu mengek0rinya sambil memegang minyak mendidih dan terus menyiramkan ke tubuhnya.

“Sampai sekarang, saya tidak tahu mengapa dia sanggup bertindak sedemikian meskipun kami telah berkahwin selama 15 tahun,” jelas m4ngsa.

Susulan daripada kejadian itu, suaminya dilap0rkan telah ditahan sementara menunggu hasil sias4tan yang dijalankan oleh pihak berkuasa.

Sumber: Siakapkeli, Suara.com

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!