Lelaki Tek4d Jual P0ntianak Secara Online, Mendapat Sambutan Dari Warg4Net

Seorang pengguna ๐…๐š๐œ๐ž๐›๐จ๐จ๐ค di ๐ˆ๐ง๐๐จ๐ง๐ž๐ฌ๐ข๐š menggemp4rkan k0muniti laman s0sial di negara itu apabila dia mengiklankan p0ntianak untuk dijual. ๐€๐œ๐ก๐ฒ๐š๐ซ ๐˜๐ฎ๐ฅ๐ข๐š๐ง๐ญ๐จ๐ซ๐จ memu4t naik iklan berkenaan di satu laman kumpulan di ๐…๐š๐œ๐ž๐›๐จ๐จ๐ค pada Rabu lalu dan terus vir4l dalam tempoh beberapa jam.

Tidak cukup dengan itu, dia turut memu4t naik gambar se0rang lelaki bersama wanita berwajah h0doh dan menakutkan dipercayai p0ntianak. โ€œP0ntianak asli untuk dijual. Kh4siat rambutnya mempunyai pelbagai fvngsi. โ€œIlmv peng4sih peringkat tinggi dan paling 4mpuh serta teman gh4ib.

Sehelai rambut dijual pada harga ๐‘๐ฉ๐Ÿ•๐ŸŽ๐ŸŽ,๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ (๐‘๐Œ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ•),โ€ katanya. Iklan itu mendapat sambutan luar biasa daripada pengguna lam4n s0sial di ๐ˆ๐ง๐๐จ๐ง๐ž๐ฌ๐ข๐š dan dik0ngsi lebih 3,000 kali. Bagaimanapun, beberapa pengguna laman s0sial menganggap iklan berkenaan hanya gur4uan, tetapi ramai juga yang mempercayainya.

โ€œSekiranya 4sli saya mahu, saya mahu jadikannya isteri saya,โ€ kata seorang pengguna ๐…๐š๐œ๐ž๐›๐จ๐จ๐ค , ๐˜‹๐˜ช๐˜ข๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ.
โ€œWalaupun saya yakin p0ntianak itu hanya lakonan, tetapi ia masih membuatkan saya t4kut,โ€ kata seorang lagi pengguna ๐…๐š๐œ๐ž๐›๐จ๐จ๐ค .

Sumber: HCL

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!