(Video) Ketika Mereka Sedang Menjala Ikan, Sesu4tu Telah Menarik Rakan Mereka Ke D4sar Sungai…

Bila kita dengar kej4dian lemas secara tiba2 mesti ada di antara orang kita akan kaitkan ‘h4ntu air’. Mengapa h4ntu pula dikaitkan? Selalunya mereka pelik bagaimana seseorang yang handal berenang boleh lem4s. Tr4gedi lem4s di dalam Malaysia ini boleh dikatakan hari hari ada terutama pada musim hujan.

Rakaman video dibawah menunjukkan sekumpulan lelaki sedang menjala atau mencari ikan pada waktu malam. Kej4dian tersebut dikatakan berlaku di luar negara. Ketika sedang menarik jala secara tiba tiba salah seorang rakan mereka jatuh ke dalam sungai dan terus hilang. Semuanya p4nik dan mereka terjun untuk mencari dan akhirnya jumpa.

Ketika kej4dian itu, kebetulan salah seorang dari mereka sedang mer4kam video dan ketika mereka melihat semula rakaman video tersebut, mereka ternampak sesuatu ketika kejadian rakan mereka jatuh ke dalam sungai.

Kami sediakan 3 Video untuk anda t0nton. Lihat dengan teliti.

Video Pertama:

Video Kedua:
Rakan mereka berjaya menyel4matkan lelaki tersebut tetapi lelaki tersebut tidak sedarkan diri.

Video Ketiga:
Rakaman ini yang buat ramai jadi ser4m sejuk. Video ini telah dif0kuskan kerana mereka perasan ada sesuatu yang menarik rakan mereka.

Adakah H4ntu Air?

Adakah wujud h4ntu air? Selalunya pasti ada penjelasan saintifik tentang apa yang terjadi tetapi kita sebagai umat Islam mesti akur bahawa 𝘈𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘚𝘞𝘛 telah bagitahu bahawa selain manusia terdapat juga j1n dan sy4itan di kalangan kita.

Bila ditanya kepada ustaz benarkah wujudnya H4ntu? Kebiasaan para ustaz akan menjawab h4ntu tiada tetapi J1n dan Sy4itan memang ada.

𝘞𝘢𝘭𝘭𝘢𝘩𝘶𝘢𝘭𝘢𝘮 ..

Sumber: KLVIRAL

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!