[VIDEO] Lagi 2 Hari Nak Nik4h, Bakal Suami Buat Solat Istikh4rah ‘Nampak’ Orang Lain. Gadis akur Majlis Terp4ksa Dib4talkan

Kegembiraan seorang gadis untuk ‘disatukan’ bersama lelaki id4man bertukar satu mimpi ngeri yang mungkin tidak dapat dilupakan olehnya apabila majlis tersebut dipercayai bakal dib4talkan.

2 hari lagi nak kahwin

Seperti perkongsian gadis tab4h dikenali sebagai Ain Najwa menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman TikT0k, tampil menceritakan n4sib yang menimp4nya. Kisah tersebut bermula apabila lelaki berkenaan dikenali sebagai Zue menghantar mesej dan mend4kwa telah melakukan s0lat Istikharah sebagai petunjuk namun, wajah orang lain yang muncul dalam mimpinya.

2, 3 malam Zue buat Istikh4rah, tapi kenapa nampak orang lain.

Mengulas lebih lanjut, menerusi video dikongsi gadis cek4l ini memaparkan baju persalinan berwarna putih yang dipercayai bakal dipakai olehnya dua hari lagi.

Susulan daripada menerima mesej tersebut, gadis ini dikatakan meminta supaya majlis tersebut dib4talkan dan turut meminta penjelasan daripada pihak sana. Di hujung mesej tersebut, gadis ini sempat mengucapkan terima kasih buat lelaki tersebut dan mend0akan yang terbaik buat dirinya.

2 hari lagi. Kita mampu merancang tapi Allah yang menentukan kerana dia sebaik Per4ncang. Mama dan papa adalah keku4tanku.

Menjengah ke ruangan komen, rata2 n3tizen turut bersimp4ti dengan nasib yang menimp4 gadis ini dan turut mempersoalkan tindakan yang dibuat oleh lelaki berkenaan.

Video penuh:

Kenapa nak k4hwin baru buat?
Sumber: OHBULAN!

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!