(Video) Raih 7.5 Juta Tontonan, Kerengga ‘P4srah’ Ditinggal Sendiri Selepas Membantu Rakan Panjat Daun

Terkena gigitan kerengga ni sakit tapi lagi sakit jika ditingg4lkan. Bila kita dah usaha sama-sama, susah sama-sama tapi kena tinggal mesti pedih kan?

Begitu juga dalam persahabatan atau apa-apa perhvbungan, jika kita ditinggalkan sudah pasti terasa sakit. Walaupun sering kali kita dengar belajar untuk bekerjasama seperti semut mahupun kerengga, tetapi jika kita dah usaha sama-sama tapi pada akhirnya kita ditinggalkan siapa je yang tak rasa sedih.

Begitulah dapat digambarkan mengenai satu rakaman vide0 yang pada mulanya memap4rkan kerjasama bagi tiga ekor kerengga. Apa tidaknya, pada permulaan, seekor kerengga sedang membantu rakan-rakannya untuk panjat daun, tapi pada akhirnya, ia ditinggalkan sendiri manakala kedua-dua rakannya terus beredar.

Video ini memperoleh jumlah tontonan yang sangat memberangsangkan iaitu 7.5 juta, hampir mencec4h 8 juta t0ntonan. Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata warg4net kelihatan sedih melihat situasi kerengga yang terakhir itu. Ada juga yang turut berkongsikan perib4hasa yang boleh menggambarkan situasi tersebut.
Sumber: Siakapkeli

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!