(Video) Detik Cem4s 2 Lelaki Tergelincir Dalam Arus Deras Semasa Menyelamat Wanita & Kanak-kanak Terper4ngkap

Sekumpulan penduduk kampung bertindak berani menyel4matkan seorang wanita dan kanak-kanak yang terper4ngkap dalam banjir kil4t di air terjun Anaivari, Tamil Nadu.

Walau bagaimanpun, dua orang daripada mereka tergelincir dalam arus deras ketika cuba naik kembali, memetik laporan India T0day.

Dalam perkongsian video berdurasi 4 minit, wanita itu dapat dilihat bersama-sama seorang kanak-kanak duduk di atas batu ketika air terjun sedang mengalir der4s. Empat orang penduduk kampung cuba untuk menyelamatkan mereka dengan menggunakan tali.

Orang kampung dilihat dengan berhati-hati cuba untuk mengangkat kanak-kanak tersebut dan kemudiannya mengangkat wanita itu.

Namun, tak lama selepas wanita dan kanak-kanak tersebut diselamatkan, dua orang penduduk kampung cuba untuk menyelamatkan diri dengan menggunakan tali tetapi mereka telah hilang keimbangan lalu tergel1ncir dan jatuh ke dalam air sungai.

Tetapi, mereka berdua berjaya berenang ke bahagian tepi sungai bagi menyelamatkan diri daripada dibawa arus der4s. Orang ramai yang melihat kej4dian itu terus bers0rak untuk memberi semangat kepada mereka di atas peng0rbanan itu.

Air terjun Anaivari adalah tempat pelancongan yang popular dan pada setiap hari Ahad orang ramai akan berkumpul di kawasan itu, tetapi mereka tidak menjangkakan b4njir kilat akan berl4ku pada ketika itu.

Sumber: SiakapKeli

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!