(Video) Pemuda P4njat Pokok Terjatuh Digelakkan M0nyet, “Manis Betul Ketawanya”

Mengambil hasil tanaman dari pokok yang tinggi kebiasaannya memerlukan bantuan alat seperti galah, atau pun dibantu oleh monyet untuk tolong petikkan buah. Malah di zaman teknologi hari ini tiada apa yang mustahil apabila manusia lebih kreatif dalam melakukan urusan harian.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu video yang memaparkan seorang lelaki memanjat pokok untuk mengambil buah betik telah mencvri perhatian ramai. Manakan tidak, kebiasaannya orang menggunakan galah untuk memetik buah tersebut jika pokoknya tinggi.

Selain itu, batang pokok betik yang halus dan tidak sesuai untuk dipanjat juga menyebabkan tiada orang sanggup memanjatnya. Tapi melihatkan gelagat lelaki ini yang cukup ber4ni, memang luarbiasa sekali 4ksinya itu.

Apa yang lebih mencvri perhatian ramai adalah apabila pemuda panjat pokok itu akhirnya terjatuh dan digelakkan oleh seekor monyet. Gaya ketawa haiwan itu pun bukan main lagi! Berikut adalah perkongsian rakaman pemuda panjat pokok terj4tuh ini:

Perkongsian video pemuda panjat pokok terjatuh tersebut oleh seorang pengguna 𝘛𝘪𝘬𝘵𝘰𝘬 dengan nama akaun gobinrajbansi201 ini telah meraih lebih 11 juta tontonan dan 600 ribu likes. Rata-rata warg4net meninggalkan reaksi mereka mengenai video ini di ruangan k0men seperti berikut:

“Kalau gelak d0sa..Puas dah tahan..Tu sis gelak juga hahaha”

“Oh my good monyet jahat dia gelak kan orang jatuh”

“Hahaha. Pandai betul dia gelak…Siap ng4kak gitu”

“Bukan ketawakan orang yang j4tuh tu..Tapi tak boleh tahan ketawa bila tengok monyet tu ketawa”

Sumber: HCL

About admin

Check Also

[VIDEO] Petugas Kesihatan Rakam Imej P0c0ng, Berdiri Tegak Di Tengah Jalan

Boleh dikatakan selalu juga kita dengar pengalaman daripada mereka yang bertugas di hospital atau badan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!