Wow N4jis Manusia Paling Mahal Didunia Siap Dilengkapi Perlindungan Insur4ns


Ia merupakan f0sil n4jis daripada lelaki Viking yang berusia sekitar 1,300 tahun yang lalu.- Foto π˜“π˜­π˜°π˜Ίπ˜₯𝘴 π˜‰π˜’π˜―π˜¬ 𝘊𝘰𝘱𝘳𝘰𝘭π˜ͺ𝘡𝘦.

N4jis manusia siapa yang nak? Malah manusia normal akan menganggap ianya j1jik dan akan menjauhinya.
Kalau kita katakan ada n4jis manusia yang berharga tentunya kita tidak percaya kerana tiada sebarang gunanya pun kan?

Namun apa yang ditemui di tapak Bank Lioyds, Kota York, United Kingdom pada 1972 ini mampu mengubah tanggapan itu. Ketika kerja-kerja penggalian di tapak tersebut dilakukan, sekumpulan pekerja telah menemui satu f0sil yang tidak dikenali.

Ia kemudianya di bawa kepada pakar erkeologi dan mereka mengesahkan bahawa ia merupakan f0sil n4jis daripada lelaki Viking yang berusia sekitar 1,300 tahun yang lalu. Anehnya bentuk dan strvkturnya masih utuh dan berada dalam keadaan yang sangat baik. Ia berukuran 20cm panjang dan 5cm lebar. Malah pakar pale0scatologi masih mampu mengesan kandungan makanan daripada fosil n4jis berkenaan yang terdiri daripada b4han buangan terpadu diantara roti dan daging.

Selain itu juga mereka percaya tuan empunya n4jis berkenaan mempunyai m4salah pengh4daman apabila telur Whipworm dan Maw-worm turut ditemui dalam kandungan n4jis tersebut.

Ahli sejarah percaya kawasan tapak berkenaan pernah didiami b4ngsa Viking dari tanah Denmark sebagai penempatan sekitar tahun 866M sehingga 954M. N4jis berkenaan berharga AS$39,000 bersamaan RM161,405 selain ia lengkap dilindungi insur4ns.

Sumber: Astroawani

About admin

Check Also

(Video) Majlis Perk4hwinan Disambut Oleh K0stum Raksasa Dan B0m Asap Iringi Pengantin Baru

Perkahwinan adalah hari yang paling indah untuk kedua mempelai. Ia adalah hari yang menggembirakan serta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!