Pemuda Bvnuh Bakal Bapa Mentua Tak Dapat Restu, Anak Perempuan ‘Histeri4’ Jadi S4ksi Depan Mata


Sekadar gambar hiasan

Gara-gara dipercayai tidak mendapat restu daripada bakal bapa mentua, seorang lelaki berusia 22 tahun, nek4d membvnuh bakal bapa mentuanya sendiri. Kejadian tersebut berlaku di Desa Kasang Padang, Indonesia pada Sabtu (30/10/2021) yang lepas.

Bakal menantu bvnuh bakal bapa mentua

Lapor Tribun News, svspek pada mulanya bertind4k meminta izin kepada m4ngsa untuk berkahwin dengan anaknya namun, lamaran tersebut telah ditolak. Susulan daripada itu, svspek bertind4k di luar kawalan dengan menyer4ng m4ngsa sebelum melarikan diri.

Difahamkan, kej4dian tersebut berlaku kira-kira jam 1 petang, dan svspek ketika itu datang dan menjelaskan niatnya untuk berkahwin dengan anak perempuan m4ngsa. Namun, lamaran tersebut telah ditolak dan berlaku pertelingk4han antara bakal ibu mentua dan menantunya. Svspek kemudiannya dipercayai mengambil p4rang sebelum menceder4kan m4ngsa pada bahagian muka dan mulut.

Telah dit4han pihak p0lis

Sekadar gambar hiasan

Susulan daripada itu, m4ngsa cuba menyelamatkan diri dengan berlari namun, svspek sempat mengejarnya dan menyer4ng m4ngsa menggunakan p4rang. M4ngsa akhirnya meningg4l di tempat kej4dian berikutan keceder4an yang dialaminya.

Ujar Pegawai Perhubungan Awam Polis, Rohul Aipda Mardiono Pasda svspek bagaimanapun, berjaya dit4han bagi membantu si4satan. Anak perempuan kepada m4ngsa yang melihat bapanya diperl4kukan sedemikian rupa dikatakan mengal4mi histeri4 dan sempat menjerit bagi meminta pertolongan daripada penduduk setempat.

Sumber: OHBULAN!

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!