[Video] Pasangan Suami Isteri Berg4duh Dengan Pengawal Keselam4tan Selepas Tinggalkan Anak Untuk Jagaan

Apa sal4h pengawal keselamatan?

Itu antara persoalan yang diajukan oleh netiz3n selepas men0nton klip video yang tular baru-baru ini mengenai insiden perg4duhan pasangan suami isteri dengan seorang peng4wal keselamatan.

Harapkan Pengawal Keselamatan Jaga Anak

Dalam video itu, kelihatan pasangan suami isteri itu menengking serta mem4ki hamun pengawal keselamatan yang bertugas di sebuah kondominium di Sentul, Kuala Lumpur , Difahamkan, insid3n itu berpunca daripada pasangan suami isteri tersebut yang meninggalkan anak mereka di meja pengawal keselamatan yang mengharapkan dapat dijaga oleh mereka untuk seketika.

Tuduh Tidak Bertanggungjawab

Namun, ketika itu pengawal keselamatan di blok tersebut sedang melakukan tug4san sebelum berl4kunya pertelingk4han berikutan pasangan itu menvduh mereka tidak bertanggungjawab.

“Ceritanya macam ini. Dia tinggalkan anak dia dekat sini. Dia harapkan security (pengawal keselamatan) jaga. Lepas itu bila pengawal keselamatan masuk dalam ada kerja, lepas itu dia (lelaki) datang, dia m4ki” ujar salah seorang pengawal keselamatan

Susulan itu, pihak pengurusan kondominium tersebut akan mengambil tind4kan susulan dan lap0ran p0lis juga telah dibuat terhadap pasangan suami isteri itu atas ugvtan dan cubaan melakukan kek4saran fizikal.

Sumber: murai.my

About admin

Check Also

[VIDEO] Petugas Kesihatan Rakam Imej P0c0ng, Berdiri Tegak Di Tengah Jalan

Boleh dikatakan selalu juga kita dengar pengalaman daripada mereka yang bertugas di hospital atau badan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!