Tak Sampai Hati Nak Kecew4kan 2 Kekasihnya, Lelaki K4hwin 2 Wanita Serentak Serta Nilai Mas Kahwinnya Buat Ramai Terkedu

Seorang pemuda di Kalimantan Barat mengambil keputusan untuk berkahwin dengan dua wanita yang dicintainya itu serentak dalam satu majlis baru-baru ini kerana tidak sampai hati mengecew4kan dua kekasihnya dan melihat mereka berdua bersedih.

Menurut lap0ran @makassar_iinfo, pernikahan lelaki itu dengan wanita berkenaan berlansung di Dusun Pangkalan Padang, Desa Airtarap, Kecamatan Kendawangan, Kabupaten Ketapang, Kalimantan Barat dengan mas kahwin masing-masing berjumlah Rp10,000 (RM2.90). Majlis berkenaan dihadiri keluarga ketiga-tiga mempelai yang dilap0rkan merestui hubungan berkenaan.

“Saya tidak sampai hati melihat ada yang terluk4. Maka saya memutuskan untuk mengahwini mereka sekali gus,” kata pengantin lelaki itu.

Video pernikahan itu tul4r di media sosial baru-baru ini dan mendapat pelbagai reaksi daripada n3tizen.

Dalam vide0 majlis perkahwinan itu memaparkan lelaki itu duduk dan diapit dua kekasihnya ketika upacara akad nik4h. Ketiga-tiga mereka juga dilihat tersenyum gembira ke arah kamera yang merakamkan detik-detik bahagia berkenaan.

Sumber: HarianMetro

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!