W0w Tandas Stesen Minyak Di Kelantan Ini, Siap Ada Airc0nd & TV Lagi! Selesa Betul Nak Guna

Tandas merupakan tempat yang sangat penting dan sering dicari saat-saat ‘genting’ lebih-lebih lagi kalau tersangkut dalam keses4kan tervk ataupun sekiranya perjalanan yang ditempvh agak jauh dan secara tiba-tiba, muncul pula ‘panggilan kecem4san’.

Ketika datang waktunya, mesti pemanduan jadi tak keru4n selain mata pastinya meli4r untuk memerhatikan papan tanda tandas awam ataupun stesen minyak yang biasanya akan mempunyai kemudahan tandas untuk kegunaan pelanggan masing-masing.

Tetapi, bukan semua orang boleh melepaskan hajat di mana-mana tandas. Ada yang hanya boleh membuat ‘urusan’ di tandas yang terdapat di rumah sendiri. Namun, jika waktu kecem4san, pastinya kita mahukan tandas yang bersih, tidak berb4u dan selesa.

Cerita pasal selesa ni, pastinya korang akan terpegun dengan perkongsian yang akan diceritakan berkenaan tandas awam ‘vvip’ yang terdapat di sebuah stesen minyak di Melor, Kelantan ini.

Menerusi perkongsian akaun TikT0k @azmi_anisa tersebut, dia berkongsikan tentang sebuah tandas yang sangat berlainan daripada tandas awam yang ada di mana-mana stesen minyak di negara ini. Difahamkan, tandas vvip tersebut dibuat untuk kegunaan orang awam oleh pemilik stesen minyak tersebut. Sekali pandang, ada yang menganggap ianya bukanlah tandas kerana ia kelihatan sangat mew4h.

Menurut video tersebut, bahagian dalaman tandas tersebut juga serba lengkap dan apa yang membuat ramai terpegun adalah perhiasan yang digunakan untuk memberi keselesaan kepada orang awam. Selain bersih dan mempunyai perhiasan-perhiasan lain, tandas tersebut juga dilengkapi dengan sebuah televisyen selain turut mempunyai alat pem4nas air mandian dan juga pendingin hawa!

“Kalau tayang hindustan, mahu 3 jam orang duduk di dalam”

Rata-rata pengguna TikT0k menyatakan kekaguman mereka dengan ‘kemewahan’ yang ada pada tandas difahamkan ada di stesen minyak Petron di Melor, Kelantan ini selain banyak komen p0sitif dan pujian diberikan atas inisi4tif untuk mencantikkan tandas ini.


Namun, mereka-mereka yang ada di kawasan tersebut berharap orang ramai tidak berpusu-pusu untuk kesana kerana khu4tir ianya akan menyebabkan keses4kan selain ada yang risau sekiranya tandas ‘mewah’ tersebut turut dipasangkan kamera lit4r tertutup bagi tujuan yang tak mun4sabah.

Apa-apa pun, kalau korang berada di kawasan berdekatan, boleh lah nak cuba gunakan tandas vvip ni, cuma ingat pesanan pemilik supaya tidak berada terlalu lama di tandas untuk kemudahan bersama.

Sumber: Lobakmerah

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!