Seram! Wanita Terkejut Nampak Kelib4t Lemb4ga Diatas Pokok Jam 3 Pagi Masa Berkhemah

Sebuah kej4dian yang agak menyer4mkan telah berlaku di salah sebuah kawasan perkhemahan sekitar Edenbridge, Kent, United Kingdom. Dipercayai seorang wanita terkejut setelah ternampak satu lemb4ga sedang merenungnya dari atas pokok lingkungan jam 3 pagi.

Wanita tersebut dipercayai telah berkongsikan footage gambar lembaga tersebut kepada satu 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚗𝚎𝚕 𝚈𝚘𝚞𝚝𝚞𝚋𝚎 𝙼𝚛𝙼𝙱𝙱𝟹𝟹𝟹. Lemb4ga tersebut masih menjadi tanda tanya sama ada ia seorang manusia, binatang ataupun satu ‘ent1ti’.

Menerusi video tersebut, dikatakan wanita itu perasan akan lembaga tersebut setelah terjaga daripada tidur akib4t terdengar bunyi bising dari luar khemah. Lalu, dia keluar bersama kameranya dan menggunakan flash kamera untuk menyuluh ke arah kawasan yang dipercayai punca bunyi bising tersebut.

Secara kebetulan, wanita itu tertangkap gambar lemb4ga yang menyerupai manusia tersebut sedang ‘bersantai’ merenungnya dari atas sebuah pohon besar berdekatan kawasan khemahnya.

Ada sangkaan yang mengatakan ia kelihatan seperti seorang manusia atau seekor binatang. Namun ada juga yang menyangka ia merupakan satu ‘ent1ti’ seperti ‘Bigf00t’.

“Jika dilihat, anda boleh nampak ia bukanlah dahan ataupun daun. Tapi ia hampir kelihatan seperti svsuk tubuh seorang manusia”- Youtuber

Video yang ditonton lebih 78 ribu tontonan dalam masa sehari itu masih lagi mendapat perdebatan hangat di ruangan komen untuk membuktikan sama ada ianya adalah manusia, binatang ataupun seperti yang dikatakan, Bigf00t.

Sumber: Lobakmerah

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!