(Video) “Terpengaruh dengan video”– Kanak-kanak Cuba Membuat 4ksi ‘Park0ur’ Dengan L0mpat Di Bangunan 27 Tingkat

Tengok cara dorang lompat pun nampak tak yakin!

Video dua kanak-kanak lelaki “bermain” di bumbung bangunan 27 tingkat di Hubei, China baru-baru ini tul4r di media sosial sampai buat ramai netiz3n seriau. Dalam video tersebut, dapat dilihat salah seorang dari kanak-kanak ini melompat di antara dua bangunan ini beberapa kali.

Menurut Taiwan English News, dua kanak-kanak lelaki ini dilihat sedang men1ru aksi park0ur di atas bangunan di Xianning City dan dilaporkan kej4dian ini berlaku pada 26 Oktober lalu.

Video ini telah diambil oleh salah seorang penduduk yang tinggal berhampiran bangunan tersebut sebelum memberitahu pengurus bangunan tersebut dan membawa dua kanak-kanak ini turun dengan selamat.

Pengurus bangunan ini mengatakan, kunci di pintu untuk ke bumbung bangunan tersebut telah r0sak dan telah pun digantikan selepas ins1den ini.

“Laju jantung tengok dorang ni”

Video yang tul4r ini jelas telah membuatkan ramai netiz3n kecut perut melihat aksi amatur kanak-kanak ini. Mana taknya, sebelum lompat tu nampak betul teragak-agak!

Sumber: Lobakmerah

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!