“Bi4wak Halal..”, Roti Canai Berbentuk Biaw4k Ini Menjadi Buah Mulut W4rganet.

Roti canai merupakan antara makanan yang sangat p0pular dalam kalangan r4kyat Malaysia. Bukan sahaja enak dinikmati pada waktu pagi namun pada waktu siang atau malam ia tetap menjadi pilihan ramai.

Berkenaan dengan roti canai ini, terbaharu vir4l pula berkenaan dengan roti canai bi4wak. Roti canai yang dibuat oleh seorang lelaki yang dikenali dengan Abang Terbang itu telah menarik perhatian w4rganet.

Menurut Abang Terbang, roti canai tersebut dibuat adalah berdasarkan kepada permintaan pelanggannya. Namun ia telah menjadi buah mulut w4rganet dan mendapat k0men yang kurang baik.

Memandangkan ia merupakan binatang yang h4ram dimakan, ada sesetengah w4rganet yang berasa gel! melihat rupa roti canai tersebut.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata w4rganet mempersoalkan tentang roti canai biawak ini. Tak kurang juga ada yang terliur melihat roti canai tersebut walaupun ia dilihat persis seperti bin4tang.

Janganlah buat yang pelik-pelik..

Amazing..

Kenapa aku terliur..

Korang yang lihat ni terliur juga tak? Pasti ramai yang bimbang dan tertanya-tanya bolehkah dimakan roti canai berbentuk bi4wak ini. Ya, ianya masih boleh dimakan, tidak h4ram memandangkan ianya bentuk sahaja dan tidak menggunakan bi4wak sebenar.

Sumber: dailymakan, TikTok Abang Terbang

About admin

Check Also

(Video) Terkinja² Tak Ingat Dunia, Lokasi Di Tmn Tema Air yg Dikatakan Telah L4nggar S0P…

Sebuah taman tema di Subang Jaya, Selangor yang didakwa terdapat pelangg4ran 𝚙𝚛𝚘𝚜𝚎𝚍𝚞𝚛 𝚘𝚙𝚎𝚛𝚊𝚜𝚒 𝚜𝚝𝚊𝚗𝚍𝚊𝚛𝚍 (𝚂𝙾𝙿) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!