[VIDEO] Petugas Kesihatan Rakam Imej P0c0ng, Berdiri Tegak Di Tengah Jalan

Boleh dikatakan selalu juga kita dengar pengalaman daripada mereka yang bertugas di hospital atau badan kesihatan yang mana terpaksa berhadapan dengan situasi yang menyer4mkan.

Kalau sebelum ini ada cerita mereka tidak disertai bukti gambar atau video, kali ini seorang pengguna 𝚃𝚠𝚒𝚝𝚝𝚎𝚛 @𝚖𝚝𝚋𝚐𝚊𝚊, telah memuat naik video yang dir4kam rakannya, seorang driver 4mbulans memperlihatkan s0sok poc0ng di tengah-tengah jalan. Alamak…

“Masa kej4dian sekitar 2 pagi, dapat panggilan ada satu jen4zah yang perlu disahkan kem4tian”

Menurut pemilik 𝚃𝚠𝚒𝚝𝚝𝚎𝚛 yang juga seorang petug4s kesihatan, dia bersama rakannya telah mendapat panggilan daripada c4ll centre berkenaan k3s kem4tian seseorang dan mereka harus pergi untuk mengesahkannya.

Setibanya di rumah 4rwah, orang ramai kelihatan berkumpul di sana dan diseb4bkan kereta dan motor terlalu banyak di depan rumah, pemandu 4mbulans terpaksa menyuruhkan rakannya turun terlebih dahulu sementara dia pula mencari parking.

“Driver kami ni pon jenis hati kering terus bawak keluar hp untuk r4kam”

Ketika pemandu 4mbulans tadi ingin masuk ke dalam rumah yang ada kem4tian, dia tiba-tiba terlihat sebatang s0sok menyer4mkan seakan-akan poc0ng di tengah jalan. Imej itu jelas kelihatan sebab ‘p0cong’ terb4bit berdiri betul-betul di bawah lampu. Hadoiii…

Menerut pemilik 𝚝𝚠𝚎𝚎𝚝 ini, rakannya itu sejenis hati kering dan tujuan dia merakam kej4dian itu adalah sebagai bukti yang dia memang benar-benar nampak s0sok tersebut. Haish kalau min lah dah l4ri sebatu rasanya!

Pengalaman ser4m yang dikongsikan itu telah mendapat pelbagai k0men daripada n3tizen yang tak dapat membayangkan diri mereka jika terpaksa melalui situ4si ser4m itu.

Apa-apapun admin salutelah kawan dia tu ber4ni gila sampai rakam video ye!

Sumber: Lobakmerah

About admin

Check Also

(Video) Terkinja² Tak Ingat Dunia, Lokasi Di Tmn Tema Air yg Dikatakan Telah L4nggar S0P…

Sebuah taman tema di Subang Jaya, Selangor yang didakwa terdapat pelangg4ran 𝚙𝚛𝚘𝚜𝚎𝚍𝚞𝚛 𝚘𝚙𝚎𝚛𝚊𝚜𝚒 𝚜𝚝𝚊𝚗𝚍𝚊𝚛𝚍 (𝚂𝙾𝙿) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!