Ramai Tak Suka Janggut Suami Heliza? Rupaanya Dah 17 Tahun Bela “Geli Pula Tngok Janggut Suami Dia”

Tiada angin tiada ribut, penyaanyi dan aktivis kemanusiaan Heliza Helmi selamat bergelar isteri kepada seorang dan jutawan Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman semalam.

Bagaimanapun, imej janggut Mahadi yang mencecah paras perut lebih mengundang perhatian warganet kerana jarang melihat seseorang berpenaampilan seperti itu.

Selain dipuji mengamalkan dan membudayaakan sunnah Nabi Muhammad SAW, ahli perniagaan berusia 39 tahun juga tidak terlepas daripada kata2 ‘jahaat’ wargaanet yang mengutuk imej tersebut.

Menerusi ciapan di laman Twitter, beberaapa indivu dipercayai kurang gemar bagi melihat imej ahli perniagaan itu selain dituduh tidak secoocok dengan Heliza atau mesra dipanggil Kak Ja.

Sementara itu, menerusi satu video di akaun TikTok @produk.muslim.bmf, difahamkan ahli perniagaan dari Pulau Pinang itu sudah 17 tahun menyimpan janggutnya sejak berusia 22 tahun.

Meninjau ke ruangan komen, terdapat segelintir membidas semula kutukan tersebut. Namun tidak kurang ada juga yang berterusan mempersoalkan imej Mahadi.

Tak sia2 kahwin lambat

Tak payah la simpan panjang macam tu!

Janggut dia, orang lain rimas kenapa?

Kutuk2 pun dapat dosa…

Kot ye pun potong la dulu

Sumber/Kredit: omm | KLViral

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!