Dah Prepare Ingatkan Laahir Normal, Artis Menangis Anak Pramaatang Tak Muat Baju

Bagi peminat2 daangdut dari negaara seberang sudah pasti cukup mengenali gerangan Lesti Kejora dan juga suaminya iaaitu Rizky Billar. Sejak dari awal perkenalan pasangan ini sehinggalah sekarang, ada saja timbuul kontroversi. Tak cukup dengan isu nikah siri, kini kandungannya yang dilahirkan tak cukup buulan turut dipertikaikan.

Demi keselamatan anak dan isteri, terpaaksa lakukan kaedah caesarean di usia 34 minggu

Menerusi portal Suara, anak sulung kepaada pasangan berkeenaan yang dilahirkan pramatang walau bagaimanapun dianggap bertuah keraana tidak perlu dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi Neonatal (NICU). Jelas Lesti, ia berikutan bayi terseebut terus menangis dengan kuat sejurus dilahirkan.

Tidak ada orang tua yang mahu anaknya terlahir pramatang

Akan tetapi, jauh di sudut hati artis berkenaan tetap terselit rasa sedih apabila melihat cahaya matanya itu dilahirkan tidak seperti bayi normal yang lain. Malah wanita tersebut terus menangis apabila si suami menceritakan situasi agak janggal tatkala perasan bayinya itu tidak muat untuk memakai baju yang sudah dibeli kerana bersaiz lebih kecil.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sedih melihat reaksi Lesti apabila mengenangkan keadaan anaknya. Dalam pada itu, ramai mengakui faham akan perasaan seorang ibu yang mempunyai seorang bayi pramatang.

Kredit: TikTok Utami 96, Portal Suara & Instagram Rizky Billar | KisahDunia

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!