Mereka Membuat Video Penjelasan Sebenar Selepas Teruk Dihentam Netizen Kerana Panggil Pemandu Lori Ini Mabukk Yg Rupanya Sak1t Jantung

Video tular yang mendakwa seorang pemandu treler ma.buk terbabit kema.langan dengan tiga buah kereta lain adalah tidak benar, sebaaliknya lelaaki itu didapati mengalami seran.gan jantung dan disahkan ma.ut ketika menerima rawa.tan di hospital.

Ketua Polis Daerah Sungai Buloh, Superintendan Shafa’aton Abu Bakar berkata, pihaknya mengesan satu video tular yang memaparkan insiden kemal.angan melibaatkan sebuaah treler dengan tiga buah kereta di Jalan BRP 8/2, Sungai Buloh berhaampiran sebuah kilaang pada Isnin.

“Pemandu treler itu dipercayai sa.kit dada sehingga menyebaabkan kendeeraan itu hilang kawalan lalu melang.gar tiga buah keereta yang dipaarkir di bahu jalan.

Nak Klaim Free Shipping Shopee Tak? Klik Sini… https://shp.ee/mw2mqm3

“Lelaki itu dilapoorkan telah mening.gal duunia di Hospital Sungai Buloh pada jam 12.09 tengah hari. Punca kema.tian adalah ‘myocar.dial infarction’ (ser.angan jantung),” katanya dalam kenyataan pada Selasa.

KENYATAAN RAASMI PIHAK POLIS

Sehubungan itu, katanya, orang ramai dinasihatkan agar tidak membuat sebarang spekulasi bagi menghormati waris keluarga lelaki berkenaan.

Pada Isnin, tular video berdurasi tiga minit yang memaparkan insiden kemalaangan tersebut.

Tindakan seorang wanita yang menuduh pemandu lori itu mabuk sehingga melanggar beberapa buah kenderaan mengundang kemarahan pengguna laman sosial.

Video tular itu telah mendapat perhatian rakan pemaandu berkenaan yang mendedahkan lelaki itu meniinggal dunia akibat saakit jaantung.

PENJELASAN DARI WANITA DAN SUAMINYA

Satu video telah dimuatnaik ke Tiktok akaun @mubarakkhan1535 berkenaan kejadian tersebut.

Menurut mereka, bukan mereka yang merakam video tersebut tetapi video itu diambil dari group Whatsapp mereka dan suami wanita itu memuat naik ke media sosial Tiktok.

Ikuti penjelasan penuh mereka.

Jadi siapakah identiti sebenar wanita di dalam video tersebut??

Sumber/Kredit: Sinar Harian / Tiktok mubarakkhan | KLViral

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!