Bintang Tiktok Popular Diteemui Maati, Sempat Kongsi Video Terakhir Sedang Memasak

Bintang Tiktok terkenal beruusia 36 tahun ditemui maati secara mengeejut, beberapa jam selepas maangsa berkongsi beberapa video di laaman sosial berkenaan menunjukkan dia sedang memasak makan malam dan beberapa kucing miliknya.

Memetik laporan Daily Mail, punca kemaatian isteri dan ibu kepada seorang anak ini masih belum diketahui, namun beberapa hari sebeelum itu maangsa didapati memuat naik sebuah video mendakwa ‘suara dalam fikirannya telah leenyap.’

Kakak maangsa yang dikenal sebagai Marsha berkaata, pemeergian mangsa yang tidak dijangka itu merupakan kehiilangan besar buat rakan dan ahli keluaarga mereka.

”Kami telah menerima beriita yang tiada siapa maahu dengar. Malam ini kaami kehilaangan sebahagian besar keluarga kami, adik saya.

”Ini sangat tidak dijangka, dan haati kami haancur. Adik saya menikmati sepenuhnya kehidupan dan sentiasa menjalani hidup dengan caranya sendiri.

”Dia mempunyai peminat tersendiri, jom kita lihat kembali semua videonya dan simpan sebagai kenang2 untuk memastikan kita tersenyum ketiika kiita menghadapi kehilaangan traagis ini. Dia akan sangat dirindui oleh ramai orang,” tulis Marsha.

Berdasarkan komen oleh warganet di TikTok, ada di antaranya yang menyatakan bahawa dia sebelum itu telah menjadi mangsa pembuuliian di inteernet dengan koomen berbaaur kebeencian.

”Daripada membeenci dan membuuli, tunjukkan kasih sayang dan positiviti. Saya minta orang ramai berheenti dengan membuuli,” tulis seorang individu.

”Saya berdoa mereka yang menjaatuhkannya setiap hari kini memikirkan semula tindakan mereka terhadap seseorang yang berjuaang dan cuba setiap hari untuk menyelamaatkan dirinya,’ tambah seorang individu.

Sumber: Daily Mail | SiakapKeli

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!