[VIDEO] Kad Kenduri Dah Edar, Hati Wanita Remuuk Selepas Bakal Suami Kantoi Keluar Dengan ‘Kekasih Geelap’ Beberapa Hari Sebeelum Kahwin

Beredar satu video di media sosial berkenaan pertengkaran seorang wanita bersama dengan seorang lelaki yang didakwa sebagai calon suaminya.

Video yang dikongsikan oleh sebuah akaun Instagram bernama @memomedsos itu memaparkan insiden di mana wanita tersebut telah menaangkap calon suaminya sedang berjalan bersama wanita lain.

“Ikut kereta mereka sejak dari tadi, ternyaata dia sedang bersama dengan perempuan lain. Saya selalu berasa curiga kerana dia selalu cakap bahawa itu hanya rakan sekerjanya,” tulisnya dalam video berkenaan.

Mereka berdua juga difahamkan akan berkahwin tidak lama lagi dan undangan untuk majlis pernikahan mereka telah pun diedarkan.

Dalam video tersebut juga turut tertulis baahawa waanita yang membongkar hubungan sulit lelakinya itu berkata, lebih sakit lagi apabila caalon suaminya itu mempertahankan kekasihnya dalam kejadian berkenaan.

“Tahniah, kamu berdua telah menghaancurkan saya dan keluarga saya,” tulisnya.

Video tersebut lantas menjadi tular dan telah meraih pelbagai respon daripada pengguna sosial media. Ada yang menyatakan bahawa wanita itu harus bersyuukur kerana diberi petunjuk dan ada juga yang mendakwa bahawa kejadian berkenaan hanyalah rekaan sahaja.

“Alhamdulillah kak, Allah tunjukkan siapa calon suami akak tu sebenarnya. Lebih baik jadi sekarang daripada jadi selepas kahwin,” tulis warganet.

“Sah-sah rekaan,” tulis seorang lagi warganet.

“Setuju, cuma geram melihat perempuan simpanan itu. Dia dah tahu dia salah, sepatutnya dia berterus-terang dan bukannya malu, semoga dia juga akan merasakan perkara yang sama nanti,” nyata warganet yang menonton video tersebut.

Pemilik akaun bernama @dahlia.0679 turut memberi komen dan nasihat, mereka yang belum berkahwin hendaklah menjaga diri dengan baik. Kerana jika berlaku kejadian sebegini, yang akan menanggung malu pastinya calon mempelai dan keluarga.

Berdasarkan nombor pendaftaran kereta yang terdapat di dalam video tersebut, kejadian itu dipercayai berlaku di Kalimantan Timur, Indonesia.

Video tersebut lantas menjadi tular. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 68 ribu kali.

Sumber: suarasulsel.id | SiakapKeli

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!