[VIDEO] Khidmat Oyen Diperlukan, Tolong ‘Pujuk’ Anak Kucing Menyoorok Dalam Enjiin Kereeta

Oyen memang terkeenal dengan perangai nakal dia yang suka buatkan orang geram, rasa nak marah tapi tak boleh maarah. Tapi, bukanlah setiap masa Oyen suka buat perangai ada juga ketika mereka ini memang saangat membantu.

Seperti sebuah video yang dikongsikan ini yang menunjukkan seorang pemilik kereta mempunyai sedikit masalah apabila ada seekor anak kucing tidak mahu keluar dari bahagian enjin keretanya.

Kejadian ini sering berlaku lagi2 di kawasan yang sejuk, kerana kucing suka ‘menyorok’ di bahagian enjin kereta untuk memanaskan badan mereka.

Pemilik kereta tersebut sudah berusaha memuujuk anak kucing tersebut untuk keluar dari situ dengan makanan dan mainan, naamun anak kucing tersebut tetap tidak bergaanjak.

Anak kucing tersebut teruus berseembunyi di situ kerana takut. Pelbagai cara telah mereka gunakan untuk menyelamatkan anak kucing tersebut namun tidak berjaya.

Akhirnya, salah seorang jiran mereeka memberikan idea untuk menyuruh Oyen peliharaannya membantu memujuk anak kucing tersebut.

Selepas Oyen di angkat dan di halaakan pada anak kucing tersebut dia terus mengiau mungkin cuba memanggil atau memujuk anak kucing tersebut supaya keluar dari situ. Tidak berapa lama kemudian, anak kucing tersebut akhirnya bergerak keluar secara perlahan.

Ketika nampak anak kucing itu keluar, orang ramai dengan cepat mengambil si comel itu dan masukkannya ke dalam sangkar.

Sumber: nako740 | SiakapKeli

About admin

Check Also

Pemandu Van L4nggar Budak Sekolah Kini Dit4han P0lis

Vir4l di media sosial rakaman video 𝚔𝚊𝚖𝚎𝚛𝚊 𝚕𝚒𝚝𝚊𝚛 𝚝𝚎𝚛𝚝𝚞𝚝𝚞𝚙 (𝙲𝙲𝚃𝚅) memaparkan seorang kanak-kanak perempuan dil4nggar …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!