[VIDEO] Netiizen Terkejut Tengook Tok Ti ‘Menjeerit’ Masa Nyanyi Lagu Bunda HKE

Siapa saja tak kenal penyanyi tersohor Datuk Seri Siti Nurhaliza? Pernah digelar Penyanyi Nombor 1 Negara, beliau memaang jelas dikenali sebagai penghiibur yang booleh menyanyikan pelbagai jenis lagu, termasuklah irama Malaysia dan balada.

Tapi pernah tak koorang tengook Siti Nurhaliza ‘menjeerit’ atas peentas?

Baru-baru ini, penyanyi yang turut dikeenali sebaagai Tok Ti itu telah membuat penampilan istimewa di proogram Meletop bersama penyaanyi veteran Indonesia, Hetty Koes Endang atau Bunda HKE dalam segmen battle, di mana mereka perlu menyaanyikan lagu sesama sendiri.

Menarik pada segmen itu, Tok Ti perlu menyanyikan lagu Berdiri Bulu Romaku dendangan Bunda HKE. Tidak mengejutkan, nyanyian dari Tok Ti sememangnya lunak didengar tidak kiralah lagu apa yang diberi.

Namun, mengejutkan apabila Tok Ti secara tiba-tiba menjerit ‘Semangat’ atas pentas yang boleh dikatakan sebagai trademark kepaada Bunda HKE keetika mendendangkan lagu tersebut.

Melihat gurauan spontan itu, Bunda HKE serta Nabil dan Uyaina sebagai hos nampak terkejut dan tidak dapat menahan tawa mereka.

“Tokti jerit pun ayu” – Netizen

Min pasti mesti ramai antara korang yang first time jugak tengok Tok Ti menjerit kan? Begitu juga rata-rata netizen di ruangan komen Tiktok rasmi Datuk Seri Siti Nurhaliza yang kagum dengan keupayaan penyanyi itu. High pitch sungguh ni!

Klip penuh bagi battle antara Tok Ti dan Bunda HKE boleh ditonton melalui laman Youtube Meletop.

Ini bukanlah kali pertaama Datuk Seri Siti Nurhaliza menyanyikan lagu ini, di mana beliau pernah berduet dengan Bunda HKE dalam konsert Satu Suara Vol. 2 pada tahun 2015.

Tak pernah dengar suara Tok Ti setinggi tu, kan? Kalau nyanyi lagu Madah Berhelah mesti best ni.

Sumber : LobakMerah

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!