[VIDEO] “Kami Datang Naak Swab…”, Tak Sedar, Ayah Layan Je Anak Dah 2 Tahun Tak Jumpa, Balik Buat Kejutan Menyamar Jadi “Frontliner

Berada berjauhan dari insan tersaayang dalam tempoh yang lama sememangnya agak berat untuk dilalui oleh sesiapa saja. Walaaupun dapat berteegur sapa melalui panggilan telefon, ia tetap tidak sama dengan bersua muka.

Keadaan itu dilalui oleh kebaanyakan dari kita ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) beberapa tahun yang lalu. Bila perintah teersebut telah ditamatkan pada tahun lalu, semua bersorak kegembiraan kerana akhirnya dapat bertemu dengan keluarga yang jauh di mata.

Seperti video tular di TikTok ini yang memaparkan kegembiraan ibu bapa yang akhirnya dapat bertemu semula dengan anaknya seelepas dua tahun.

Menurut pemilik video, Leena Jamel, kakaaknya telah merancang untuk membuat kejutan terhadap kedua ibu bapanya dengan menyamar sebagaai petugas kesiihatan yang datang untuk melakukan ujian swab terhadap mereka.

Dari awal, kedua-dua ibu bapanya diliihat tidak sedar dan tidak mengesyaki penyamaran tersebut sehingga kakaknya itu membuka pelitup muka.

Walaupun sebak, video itu juga turut menghiburkan warganet terutama apabila ibunya tidak mengenali kakaknya kerana telah lama tidak berjumpa.

Sumber: Leena Jamel | SiakapKeli

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!