“Lambaian Terakh1r Buat Ibu..” Ramaai sebaak lihat vldeo terakhlr arwh Nabil Haikal

Sejak semalam, luahan-luahan daripada ahli keluuarga 5 mngsa yang menlnggal dunia selepas terlibat dalam kemaIangan di Kilometer 246 Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) arah utara telah berlegar-legar di media sosial.

Bukan itu sahaja, perkongsian daripada rakan2 arwah juuga membuatkan ramai sebak kerana pemergian 5 sahabat baik yang juga pelajar Universiti Sultan Azlan Shah (USAS) cukup memilukan.

Tolong jaga sepupu. Kali ini, perkongsian daripada ibu saudara salah seorang mangsa, Muhammad Nabil Haikal Muhammad Fariz, 19 yang menggunakan nama akaun Siti Nurhamira Ruslan telah berkongsi hal baik yang dilakukan oleh anak buahnya.

Dalam perkongsian tersebut, dia mengucapkan terima kasih kepada allahyarham kerana sudi menjaga sepupunya yang masih kecil.

Dia juga turut berkongsi beberapa rakaman video yang diambil dari group keluarga ketika hari raya tempoh hari yang memperlihatkan arwah duduk berkumpul bersama ahli keluarga yang lain.

Lambaian buat ibu. Tak hanya itu, paling meruntun jiwa pastinya video dari ibu arwh yang dikongsikan ke dalam group sewaktu menghantar anaknya pulang ke kampus.

Dalam video itu, terlihat allahyarham Haikal melambai ke arah ibunya dan siapa sangka lambaian tersebut merupakan lambaian terakhir seorang anak kepada ibu tersayang.

Anak sulung harapan keluarga. Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan daripada warganet turut berasa sedih dan sebak walaupun tidak mengenali semua mngsa yang terlibat.

Rata-rata mengakui terkesan dengan pemergian 5 sahabat itu dan mendoakan agar r0h mereka ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

Sumber : OMM

About admin

Check Also

‘Berpada-Pada Mengata & Menghina Isu Poligami’ – Nora Ariffin

Sejak akhir-akhir ini, isu poligami menjadi satu topik hangat yang diperkatakan di media sosial. Jangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *