“Harga RM1.2K” Viral di Twitter, Ada Yang Nak Jual Botol Air Yang Billie Eilish Guna Ketika Konsert Di KL

Baru-baru ini, Stadium Nasional Bukit Jalil ‘digegarkan’ dengan persembahan dan konsert Billie Eilish. Walaupun ada pen0nton yang tid4k puas hati kerana kedudukan tempat duduk yang terlalu jauh daripada pentas, namun namp4knya ada juga tetap gembira.

Terbaharu, viral pula di Twitter tent4ng ada penonton konsert terbabit yang mahu menjual botol air yang digunakan oleh Bilie Eilish ketika konsert itu berl4ngsung.

Perkara itu telah dikongsikan di Twitter men3rusi akaun @Junjulaiaugust semalam.

Menerusi Tweet tersebut, dapat dilihat ada tangkap l4yar (screenshot) bahawa ia dijual di salah sebuah platform jual beli dalam talian.

Boleh dilihat juga bahawa botol yang masih berisi air ters3but mahu dijual dengan harga RM1,200.

Difahamkan, penonton konsert yang nak jual botol itu telah mendapat botol berkenaan daripada pihak keselamatan selepas konsert tamat.

Lagi istimewa apabila botol itu turut dit4nda dengan hvruf B, mungkin untuk menandakan bahawa ia merupakan milik penyanyi yang berusia 21 tahun itu.

Individu yang mahu menjual botol itu juga mengatakan bahawa dia belum melakukan apa-apa lagi pada botol itu. Kiranya botol tu masih berada dalam keadaan yang sama ketika Bilie Eilish selesai menggunakannya.

Yang mengejutkan lagi, ada netizen lain yang meng4takan bahawa botol itu telah dijual tak lama selepas itu.

Namun, ada juga yang berpendapat mungkin si penjual mungkin telah menvkar status botol air itu kepada ‘dijual’ selepas dikecam net1zen berikutan harganya yang terlalu mahal.

Dalam masa y4ng sama, ada juga netizen yang berpendapat tak pelik pun kalau ada peminat Billie Eilish yang betul-betul beli botol tu sebab lag1kan tiket yang beratus ringgit tu pun mereka boleh beli.

Walau bagaimanapun, set3lah kami ke laman web jual beli tersebut, listing berkenaan ju4lan botol air itu dipercayai telah dipadam.

Apa pula pendapat korang? Adakah korang akan beli barang yang pern4h digunakan oleh artis kegemaran walaupun ia dijual dengan harga yang tak masuk akal?

Sumber: Twitter @junjulaiaugust | LobakMerah

About admin

Check Also

[VIDEO] Tular Rak4man CCTV, Wanita Dicvlik Tiga Lelaki Bersenjata Di Tumpat

Seorang wanita yang dipercayai bekerja sebagai ejen kosmetik dilaporkan telah hilang selepas diculik tiga orang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.