[VIDEO] Monyet Sel4mba R3mbat Air Minuman Bungkus Atas Motor Lelaki Penghantar Makanan

Seorang lelaki berputih mata apabila air minuman yang dibelinya kena rempat oleh monyet. Air minuman bungkus itu diletakkan diatas raga mot0sikal dan tiba2 sahaja monyet datang dan mengambil serta meminum air tersebut.

Video kejadian itu menjadi tular dengan pantas dan rata-rata netizen tergelak dan terhibur dengan gelagat monyet berkenaan. Lelaki itu juga hanya pasrah sahaja melihat air minumannya diminum oleh monyet dan rakan-rakannya.

“KISAH SEDIH PAGI INI,,member kena buli dengan m0nyet😂😂 “– status perkongsian di akaun helmi_afdal

Dalam kejadian tersebut, lelaki yang bekerja sebagai pengh4ntar makanan baru sahaja menghantar pesanan pelanggan sebelum tiba-tiba sahaja seekor monyet muncul entah dari mana dan duduk atas motosikalnya.

Monyet itu kemudian mengambil air minuman bungkus yang diletakkan disitu dan meminumnya. Lelaki itu kemudian berseloroh berharap agar monyet itu tidak akan menumpahkan minuman itu diatas seat motosikalnya.

Namun harapan tinggal harapan apabila monyet itu kemudian minum dan meletakkan air bungkus itu atas kerusi motosikal dan sebahagian air itu tertumpah.

Selepas itu monyet itu beredar apabila lelaki ini segera datang kearah motosikalnya.

VIDEO Part 1:

Dalam video kedua yang dikongsikan, rupanya monyet itu dilihat berkongsikan air minuman bungkus itu dengan rakan-rakannya di tempat yang berdekatan.

VIDEO Part 2:

Gelagat monyet itu membuatkan rata-rata netizen tergelak dan terhibur melihatnya dan mengatakan abang ini bernasib baik kerana monyet itu tidak mengambi kunci motosikalnya yang masih ada disitu.

Antara komen-komen netizen:

Rembat air takpe, jangan rembat kunci moto sudah..

Kredit: helmi_afdal | Nangtime

About admin

Check Also

[VIDEO] Tular Rak4man CCTV, Wanita Dicvlik Tiga Lelaki Bersenjata Di Tumpat

Seorang wanita yang dipercayai bekerja sebagai ejen kosmetik dilaporkan telah hilang selepas diculik tiga orang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.