[VIDEO] Wanita Hamil M3ndekati Harlmau Untuk Bergambar Di Zoo, Tanpa Diduga Harlmau Itu Bertindak Di Luar Jangkaan

Wanita Hamil Mendekati Harimau Untuk Berg4mbar Di Z00, Tanpa Did4ga Harlmau Tersebut Bertindak Di Luar Jangkaan. Ha1wan sering menunjukkan bvkti bahawa mereka mempunyai gerak hati yang lebih kvat berbanding manusi4.

Mereka dapat merasakan sesuatu akan berl4ku sebelum mereka dap4t melihatnya dan mereka juga dikurniakan kelebihan untvk melihat apa yang t1dak m4mpu dilihat oleh mata manusi4.

Hal ini berlaku ket1ka seorang wanita mengandung berada di s3buah z00 dan telah mendekati se3kor harlmau yang berada di dalam kandang k4ca.

Natasha merupakan b4kal seorang ibu dengan kandungan yang bervsia 27 minggu ketika dia melawat s3buah z00 bersama tem4nnya. Dia tidak mel3paskan peluang untuk mengambil gamb4r bersama haiwan-haiwan dan tidak terkecvali harlmau. Beranlnya!

Ketika Natasha meng4mbil gambar swafoto dengan harimau samb1l duduk di tepi dinding kaca kand4ng, kelihatan harlmau itu cuba untuk mend3katinya dengan penuh minat.

Temannya mencad4ngkan supaya dia berdiri dekat dengan kand4ng kaca. Tertarik dengan cadangan 1tu, Natasha berdiri di atas tebing dind1ng itu dan harlmau itu melakukan sesvatu di luar jangkaan. Nak tahu apa y4ng dilakukan oleh harlmau itu? Mar1 tengok.

Kelihatan har1mau itu mendekati Natasha dengan penuh m1nat menyebabkan dia tertanya-t4nya mengapa harimau itu berkelakuan demik1an.

Apabila Nat4sha berdiri di atas tebing dinding dan m3nghadapkan perutnya ke arah dind1ng kaca, harlmau itu dilihat seolah-olah m3ncium perut Natasha.

Natasha m3nyelak sedikit baju luarnya untuk menunjvkkan perutnya dan…. lihatlah h4rlmau itu! Ia mendekatkan pipinya pada p3rut Natasha! Detik manis itu sunggvh mengharukan.

VIDEO:

Tonton vid3o ini untuk melihat sendiri aksi harimau yang suka kepada wanita mengandvng seperti Natasha. Pasti rakaman singkat ini akan menjadi kenangan buat Nat4sha dan mungkin akan disimpan untuk tontonan anaknya apabila dia besar n4nti.

SUMBER:SajaGempak | SelangorMedia

About admin

Check Also

‘Berpada-Pada Mengata & Menghina Isu Poligami’ – Nora Ariffin

Sejak akhir-akhir ini, isu poligami menjadi satu topik hangat yang diperkatakan di media sosial. Jangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *