Mesra dengan tet4mu & nyanyian lebih baik, Iqbal Zulkefli raih pvjian & Ini Nyanyiannya Skarang…

Usahawan sensasi, Iqbal Zulkefli atau nama sebenarnya, Ahmad Iqbal Zulkefli menjadi bualan ramai apabila dia tampil dengan menyanyikan sebuah lagu di sebu4h majlis perkahwinan berjaya meraih reaksi positif daripada netizen.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Iqbal di laman Instagramnya, dia sanggup mengalunkan sebuah lagu berjudul Biarlah Bulan Bicara nyanyian as4l Broery Marantika demi memenuhi permintaan pengantin.

Katanya, dia tidak mahu mengh4mpakan permintaan tuan rumah dan nyanyiannya itu hanya sekadar menghiburkan majlis perkahwinan.

Tambah usahawan yang bervsia 28 tahun itu lagi, pada ketika itu dia tidak menggunakan ‘minus one’ supaya boleh mendengar sendiri suaranya dan mahu belajar cara nyanyian yang betul.

Sedap je suara Iqbal, dah ada improvement !

Dalam pada itu, rata-rata netizen memuji vokal Iqbal yang dilihat mempunyai penambahbaikan berbanding dengan suaranya sebelum ini.

Malah, mereka turut menyifatkan suara pelantun lagu Hujan itu adalah jauh lebih baik berbanding dengan usahawan kontroversi, Aliff Syukri.

Bagusnya Iqbal, mesra layan tetamu majlis

Bukan itu sahaja, sikap usahawan kelahiran Kelantan yang mesra melayani tetamu turut mendapat pujian netizen dimana dia tidak kekok dan tidak sombong untuk bergambar bersama tetamu yang hadir.

Sumber: Instagram @ahmadiqbalzulkefli | OMM

About admin

Check Also

‘Berpada-Pada Mengata & Menghina Isu Poligami’ – Nora Ariffin

Sejak akhir-akhir ini, isu poligami menjadi satu topik hangat yang diperkatakan di media sosial. Jangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *