[VIDEO] Kena ‘K4cau’ Dengan Mainan Kaktus, Dah C4but Bateri Semua Pun Masih Kena Kacau

Jika anda seorang yang sentiasa update dengan trend terkini mesti tahu akan mainan kaktus viral yang boleh berjoget dan menghiburkan terutama kepada golongan budak-budak. Pendek kata mainan kaktus ini merupakan salah satu mainan yang popular pada ketika ini.

Di media sosial ,sudah ramai yang berkongsikan gelagat dan telatah anak-anak yang terhibur semasa bermain dengan kaktus berj0get ini. Namun baru-baru ini timbul cerita yang kurang enak mengenai mainan kaktus ini seperti yang dikongsikan oleh seorang lelaki ini.

Lelaki ini menceritakan dirinya diganggu ketika t1dur apabila mainan kaktus itu tiba2 bercakap meskipun dia sudah mencabut bateri dari badan kaktus tersebut.

Netizen yang menyaksikan video tersebut turut terasa ‘seram’ lebih-lebih lagi butang suis dah tutup dan bateri dah cabut, tapi suara kaktus itu masih berterusan mengganggu lelaki berkenaan.

Anda boleh tengok sendiri perkongsian brader ini dalam video di bawah:

VIDEO 1:

VIDEO 2 (Sudah Buang Bateri):

Lelaki ni dengar kaktus tu bercakap ‘ tidur ke tu’

Di ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa seram mereka menyaksikan video tersebut. Antara komen-komen netizen:

Aku tak tahulah, aku seorang sahaja kot yang takut tengok benda ni. Nampak cam menakutkan.

Ala…baru plan nak beli. Bila tengok macam ni tak jadilah belinya.

Ni punca aku tak beeli, sebab dulu ada pengalaman pasal patung berjalan..

Walaubagaimanapun, selain daripada brader ni, ramai je orang lain yang elok-elok sahaja selepas membeli kaktus ini. So, terpulanglah kepada anda jika nak beli atau tidak!

Sumber : NangTime

About admin

Check Also

[VIDEO] Tular Rak4man CCTV, Wanita Dicvlik Tiga Lelaki Bersenjata Di Tumpat

Seorang wanita yang dipercayai bekerja sebagai ejen kosmetik dilaporkan telah hilang selepas diculik tiga orang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.