[VIDEO] Lelaki Kahwin Buat K4li Ke-37 Di Hadapan 28 Orang Isteri

Bagi kebanyakkan orang, perkahwinan mungkin sekali dalam seumur hidup namun berlainan dengan seorang lelaki dari India ini. Pada mulanya perkahwinan seorang lelaki dan pasangan di India dilihat biasa-biasa sahaja, namun satu f4kta yang didedahkan membuatkan ramai melopong!

Ini kerana lelaki tersebut pernah berkahwin sebanyak 36 kali sebelum ini dan ini merupakan perkahwinannya yang ke-37! Bukan itu saja, malah perkahwinannya juga turut disaksikan oleh 28 orang isterinya yang masih hidup.

Sepanjang perkahwinannya sebelum ini, lel4ki ini sudah mempunyai 135 orang anak dan 126 orang cucu. Menurut sumber, seb4nyak 28 orang ist3rinya juga masih hidup bersamanya dalam satu keluarga yang besar!

Perkawinan terbaru lelaki India ini membuatkan warganet berasa hairan dan janggal apabila melihat video perkahwinan mer3ka. Di bawah ini adalah satu video mengenai perkahwinan lelaki ini yang ke 37 dan tular di media sosial.

Rata-rata netizen mempersoalkan macam mana lelaki ini menguruskan isteri2, anak2 dan cucu-cucunya yang sangat ramai.

VIDEO:

Jika anda masih ingat, bulan lepas juga pernah tular mengenai seorang lelaki berusia 66 tahun yang berhasrat memiliki 100 isteri dan 1000 anak setelah memiliki 151 anak daripada 16 isteri setakat ini.

Sumber : NangTime

About admin

Check Also

‘Berpada-Pada Mengata & Menghina Isu Poligami’ – Nora Ariffin

Sejak akhir-akhir ini, isu poligami menjadi satu topik hangat yang diperkatakan di media sosial. Jangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *