[VIDEO] Wanita P4srah ‘Family Time’ Terganggu Sebab ‘Group’ Lain B1sing Melampau

Apabila berada di tempat awam, kita seharusnya menghormati orang lain yang berada di sekitar kita. Mungkin ada yang merasakan sesuatu perbuatan itu remeh tetapi kita juga harus peka dengan keadaan sekeliling. Maybe ada yang tak selesa?

Menyambut hari jadi secara kecil-kecilan bersama keluarga terdekat di kafe-kafe atau restoran bukanlah sesuatu yang baru, ramai yang memilih untuk melakukan sedemikian untuk mendapatkan pengalaman yang berbeza sekali-sekala.

Bagaimanapun, perkongsian seorang wanita ini dalam laman TikTok miliknya membuatkan ramai netizen naik angin apabila terdapat sekumpulan wanita lain yang terlalu bising sehinggakan dia dan keluarganya tidak dapat berbual.

Perkongsian pengguna TikTok @iraraaraaa97 itu menunjukkan beberapa orang wanita di meja lain berborak dengan nada yang begitu kuat sehinggakan dia tidak dapat berbual dengan tenang.

Malah dalam video yang dir3kodkan itu suara kumpulan wanita itu lebih kuat daripadanya yang berada di hadapan kamera.

“Apa perasaan korg bila tgh family time dgn keadaan bising2 mcmtu saya tk kisah kak, mmg kedai makan boleh bising tp sikit respect la kt family saya tu.

Kitorg nak ckp pun smpai tk dengar suara each other… thank u fr ruin my birthday” tulisnya di ruangan kapsyen.

Videonya yang telah menerima hampir 200K tontonan itu sudah pastinya menaikkan kemarahan netizen, rata-rata netizen kecam perbuatan kumpulan wanita itu yang seakan tidak menghormati pelanggan lain yang berada di dalam kafe tersebut.

Hmm, harap lepas ni alert lah dengan keadaan sekeliling…

Sumber : LobakMerah

About admin

Check Also

[VIDEO] Tular Rak4man CCTV, Wanita Dicvlik Tiga Lelaki Bersenjata Di Tumpat

Seorang wanita yang dipercayai bekerja sebagai ejen kosmetik dilaporkan telah hilang selepas diculik tiga orang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.