[VIDEO] “Bukan Setakat Muka Je Sama”, Wanita Miliki Paras Rupa & Suara Seakan Fazura Curi Tumpuan

Semalam, seorang w4nita yang dikenali sebagai Elle telah mencuri tumpuan netizen kerana paras rupa dan suaranya mirip seperti pelakon jelita terkenal, Fazura.

Video tersebut meraih lebih 450K jumlah tontonan dalam masa 23 jam apabila ada netizen mula perasan persamaan antara mereka berdua.

Ni fazura ke ? – Netizen

Menurut perkongsian di profil TikTok miliknya @ellezacksteak, Elle merupakan seorang peniaga makanan steak, dia menggunkan akaun TikTok ini sebagai salah satu platform untuk mempromosikan perniagaannya itu, terdapat beberapa video menunjukkan dia memasak , makan dan kongsikan tips serta cara mem4sak steak.

Bagaimanapun, apa yang men4rik tumpuannya adalah, melihat paras rupa, suara dan intonasi percakapannya saling tak tumpah macam Fazura sampai ada netizen tegur dan respon yang diberikan itu mendapat perhatian netizen.

Dan korang boleh cuba tengok dan dengar cara dia bercakap ni. Sama kan?

Oh, Hi Twin! – Fazura

Berikutan dengan pertanyaan tersebut, Elle ada muat naik lagi satu video menceritakan pengalamannya ketika sedang ingin memohon pekerjaan part time ketika zaman kolej. Elle menceritakan ketika dia mohon kerja, ramai mengatakan rupanya persis Fazura.

Video ini paling banyak dapat raih perhatian netizen kerana jumlah tontonan sudah mencecah 1.4 juta dalam masa 23 jam! Bukan itu sahaja, ia juga mendapat perhatian Fazura sendiri dan menegurnya.

Disebabkan itu, ada netizen meminta agar mereka berdua bersemuka untuk lihat mereka berdia bekomunikasi.

Ye! Min pun macam eh, macam Fazura, bab muka sama tu ramai, tapi yang ni siap cara cakap sekali sama, suka dengar cara dia cakap tu.

Sumber : LobakMerah

About admin

Check Also

[VIDEO] Tular Rak4man CCTV, Wanita Dicvlik Tiga Lelaki Bersenjata Di Tumpat

Seorang wanita yang dipercayai bekerja sebagai ejen kosmetik dilaporkan telah hilang selepas diculik tiga orang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.