Keluarga Dikejutkan Dengan Kehadiran Makhluk Pelik Merangkak Keluar Dari Tandas Rumah

Pada tahun 2017 dahulu, pernah tular kisah satu keluarga di Kedah yang dikejutkan dengan kemunculan satu mahkluk misteri yang keluar dari tandas rumah mereka.

Berlaku di Alor Star, Kedah, sepasang suami isteri terperanjat apabila menyedari seekor haiwan tidak dikenali seakan-akan ular gergasi kelu4r daripada tandas rumah mereka.

Zul Hanif Anip dan isteri, Puteri yang menyedari kehadiran mahkluk tidak dikenali tersebut yang merangkak keluar secara perlahan2 daripada t4ndas rumah mereka dan segera merakamkan kejadian tersebut.

Makhluk tidak dikenali itu berukuran hampir dua meter panjang dan mempunyai kepala kecil dan tidak mempunyai kaki. Pasangan suami ist3ri ini juga tidak tahu sama ada makhluk tersebut adalah satu spesis ular ataupun bukan.

Menurut Zul, beliau merasakan haiwan tersebut selama ini hidup dan tinggal didalam paip pembentung rumah mereka dan apabila haiwan tersebut sudah semakin besar, ia nekad untuk keluar.

Tambahnya lagi, rumah tempat tinggal mereka itu dikelilingi dengan padi dan paya.

VIDEO:

Walaubagaimanapun, difahamkan makhluk tersebut telah ditangkap dan dilepaskan di sungai yang berdekatan dengan rumah keluarga tersebut.

Video mengenai makhluk itu juga menjadi tular hingga media antarabangsa The Sun juga turut melaporkannya.

Ada sesiapa tak yang tahu makhluk apa itu?

Sumber : NangTime

About admin

Check Also

‘Berpada-Pada Mengata & Menghina Isu Poligami’ – Nora Ariffin

Sejak akhir-akhir ini, isu poligami menjadi satu topik hangat yang diperkatakan di media sosial. Jangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *