“Dah2 la, jadi diri sendiri cukvp”, Ramai kritik wanita iras Fazura makin ‘over’?

Sebelum ini, tular di laman sosial apabila seorang wanita y4ng dikenali sebagai Ellya Farahanny memiliki wajah seiras pelakon d4n usahawan terkenal, Nur Fazura di platform Tiktok telah berjaya menarik perhatian ramai.

Dah-dah la tu buat konten pas4l Fazura, bosan!

Bagaimanapun, menerusi video yang dimuat naik oleh Ellya di laman TikToknya, kelihatan dia sedang membuat konten mengenai Fazura demi memenuhi permintaan pengikutnya telah mendapat kritikan netizen.

Mana tidaknya, netizen memaklumkan mer3ka sudah bosan dengan dirinya yang sering menghasilkan video berkaitan pelakon terkenal itu di aplikasi tersebut.

Jadi diri sendiri cukup la

Malah, segelintir netizen menasihati Ellya supaya menjadi diri sendiri dan tidak terlalu mencuba untuk mengikut cara seperti Fazura yang juga merup4kan isteri kepada pelakon terkenal, Fattah Amin.

Memang sama la, korang jangan jadi toksik sangat!

Bagaimanapun, di sebalik kecaman serta kritikan ramai, ada juga netizen yang menyifatkan gaya serta wajah yang cuba dilakukan oleh Ellya memang sama seperti Fazura dan mereka menegaskan agar netizen lain tidak menjadi terlalu ‘toksik’ kepadanya.

Sumber: TikTok @officialellefara | OMM

About admin

Check Also

‘Berpada-Pada Mengata & Menghina Isu Poligami’ – Nora Ariffin

Sejak akhir-akhir ini, isu poligami menjadi satu topik hangat yang diperkatakan di media sosial. Jangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *