“Kau Ada Maruah Kan?” -Netizen ‘Panas’ Lihat Wanita Bertudung Dipeluk Afgan!

Penampilan artis lelaki Indonesia, Afgan yang membvat konsert di Kuala Lumpur malam tadi sememangnya telah membuatkan peminat setia pel4ntun lagu Terima Kasih Cinta terbuai dengan mimpi.

Kejutan buat peminat wanita yang berulang tahvn
Mana tidaknya, Konsert Afgan Evolution Live In Kuala Lumpur yang berlangsung di Dewan Plenary KLCC telah menghadirkan kejutan buat seor4ng peminat wanita yang kebetulan berulang tahun.

Peluk peminat wanita
Menerusi video yang dikongsikan B00M! dapat dilihat Afgan menghampiri peminat wanita terbabit sambil menyanyikan lagu Happy B1rthday kepadanya.

Tak sesuai dengan bvdaya kita
Namun, apa yang m3mbuatkan netizen di ruangan komen portal hiburan tersebut kurang senang adalah tindakan penyany1 itu yang memeluk erat peminat bertudung lebih-lebih lagi aksi berkenaan mendapat sor4kan dari satu dewan yang sepertinya cemburu melihat momen ‘sweet’ tersebut.

Kebanyakan mereka meluahkan tidak selesa dengan perkara terbabit kerana merasakan bud4ya tersebut tidak sesuai diaplikasikan d1 Malaysia.

Seronok buat benda haram depan umvm?

Boleh tolak secara baik k0t

Konsert Afgan Evoluti0n Live In Kuala Lumpur yang berlansung pada 17 Disember 2022 di Dewan Plenary KLCC tel4h menyaksikan penyanyi berbakat itu menyampaikan 20 buah lagu hits miliknya termasuklah Ter1ma Kasih Cinta, Jodoh Pasti Bertemu dan Bukan Cinta Biasa.

Kehadiran peny4nyi lagenda, Datuk Sheila Majid yang memberi sokongan kepada Afgan juga mencuri perhatian ramai dan sempat sama-sama mendendangkan lagu popularnya, Ku Mohon.

Sumber: BOOM! Malaysia (Mimi Hadid), TikTok Astro Awani

About admin

Check Also

Kotak Hitam Pesawat Terhempas Di Nepal Ditemukan

Pasukan keselamatan telah berjaya menemui kotak hitam milik sebuah pesawat, Yeti Airlines ANC ATR 72 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *