“Homee Sweet Homee,” TokTi Dlpercayai Beli K0nd0mlnium Di Dubai, Netizen Tumpang Gembira

“Home Sweet Home,” TokTi Diperc4yai Beli Kondominium Di Dubai, Warganet Tumpang Gembir4.

Penyanyi terken4l tanah air, Datuk Seri Siti Nurhaliza tidak asing lagi di negara ini susvlan pencapaiannya sebagai penyanyi tersohor dan nombor satu negara.

Sudah bertahun m3lakar nama dalam dunia seni, Datuk Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dik3nali Tokti telah dijadikan sebagai idola oleh masyarakat kerana keayu4nnya selain mempunyai kepakaran dalam bidang nyanyian.

Terbaru, TokTi dipercayai telah membeli sebuah kondominium di luar negara iaitu di Dvbai, Emiriah Arab Bersatu, hingga mencetuskan perbualan hangat dalam kal4ngan warganet.

Menerusi Inst4gram story (IGs) miliknya, Tokti berkongsikan beberapa video yang memap4rkan kawasan kediaman rumah baharu milik penyanyi bertaraf dunia itu.

Tokti yang t1dak memberi apa-apa keterangan hanya menunjukkan video perkarangan serta persekitaran rumah kondominium di Dubai itu, juga meletakkan lagu dan kapsyen ‘Alhamdulillah, Homee Sweet Homee’.

Dalam pada itu, an4k tirinya Asyraf Khalid juga mengucapkan tahniah kepada penyanyi terkenal d3ngan lagu Wajah Kekasih pada tahun 1997 itu.

“Tahniah Mak Iti ker4na memiliki rumah pertama di Dubai. Sangat gembira dan bangga melihat penc4paian itu. Kejayaan tersebut memberi inspirasi kepada saya dan Tya.

“Doakan suatu hari n4nti Ap (Asyraf) pun boleh ikut jejak langkah Mak Iti. Ap doakan Allah akan mur4hkan lagi rezeki Ayah dan Mak Iti.

“Mak Iti memang layak untvk menerima semua ini atas kerja keras dan penat lelah dalam meningkatkan l4gi kerjaya seni Mak Iti,” memetik IGs Asyraf.

Sementara itu, Asyraf y4ng juga anak ketiga Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa sempat mengusik ibu tir1nya dengan berkata dia tidak perlu menyewa sekiranya pergi ke Dubai.

“Selepas ini jika ke Dub4i, Ap tidak perlu sewa hotel dah,” katanya dengan meletakkan emoji ketawa d1 hujung ayat.

Hantaran tersebut mendapat p3rhatian wargamaya dan rata-rata mereka menzahirkan rasa gembira s3rta bersyukur atas kejayaan yang dikecapi olehnya.

Kata-kata wargamaya

SUMBER:Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Penyondol tak patut hidup bahagia kat dunia ni – Ahli keluarga Datin Zalina

Beberapa individu yang dipercayai ahli keluarga Datuk Zainal Abidin Hassan tampil meluahkan perasaan berhubung kontroversi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *