‘Dokt0r, Ada B0m Dalam B0ntot Saya’ – B0m Per4ng Dunia Kedua Tersangkut Dalam Rektum Warga Emas.

Doktor terkejut selepas seorang lelaki Perancis berusia 88 tahun datang ke hospital dan mengadu b0m Per4ng Dunia Pertama tersangkut di rektumnya (lubang dubVr).

Warga emas yang tidak didedahkan namanya itu datang ke Hospital Sainte Musse di Toulon, selatan Perancis pada petang Sabtu lalu dengan harapan b0m berukuran 8 inci itu dikeluarkan dari rektumnya.

Kedatangan lelaki itu mencetuskan ketakutan ramai kerana doktor bimbang bahan letVpan antik itu akan mel3tup.

Bagaimanapun, pakar pemVsnah bom berkata orang ramai tidak perlu bimbang kerana hanya sedikit risiko bahan letVpan itu akan meledak dalam badan warga emas terbabit.

Difahamkan, lelaki itu memasukkan b0m tersebut ke dalam rektumnya untuk kepuasan s3ksual.

Jurucakap Hospital Sainte Musse berkata, pihaknya mengambil masa hampir tiga jam untuk menangani masalah lelaki itu, yang juga melibatkan campur tangan dari pakar pemusnah b0m dan pesakit dewasa serta kanak-kanak perlu dipindahkan ke kawasan selamat.

Walaupun dalam keadaan takut dan bimbang dengan keselamatan diri, doktor berjaya mengeluarkan bom tersebut melalui pembedahan, sambil dibantu oleh pakar pemusnah b0m yang menentangkan mereka.

Semakan mendapati, b0m tersebut merupakan barang pengumpul dari Per4ng Dunia Pertama dan lazimnya digunakan oleh tentera Perancis pada awal 1900-an.

SUMBER:VICKET

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Kotak Hitam Pesawat Terhempas Di Nepal Ditemukan

Pasukan keselamatan telah berjaya menemui kotak hitam milik sebuah pesawat, Yeti Airlines ANC ATR 72 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *