Monthly Archives: January 2023

Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah

Penyanyi Indonesia, Ashanty memohon bantuan daripada pengikutnya di media sosial untuk mengesan 14 beg tangan berjenama mewah miliknya yang dipercayai hilang 14 beg tangan mewah Menerusi perkongsiannya di Instagram Story, isteri Anang Hermansyah ini meminta tolong kepada netizen untuk membantunya mencari semula beg tangan berkenaan yang mungkin dilarikan oleh individu …

Read More »

“Dah biasa pakai s3.ksi cuma tak tunjuk, Mungkin sebab tu org terkejut tgok saya pak4i macam tu..” – Riena Diana

Pelak0n, Riena Diana menj4di per.hatian 0rang ramai selep4s memuat naik beberapa hanta.ran gambar di laman Insta.gram memapar.kan dirinya ketika menyam.but perayaan tahun baharu 2023. Menerusi hant4ran tersebut,pelak0n ber.usia 25 tahun itu dilih4t mema.kai baju tank t0p ber.sama skirt ber.warna hitam. Susulan itu, tim.bul d4kwaan mengat4kan peruba.han imej Riena yang semakin …

Read More »

Didakwa Kahwin Tanpa Pengetahuan & Berang Disindir Punca 2 Isteri Jurulatih Tarik Rambut

Semalam, viral di media sosial mengenai kisah pergaduhan membabitkan dua isteri bekas jurulatih Liga Super. Menerusi laporan Sinar Harian, disiarkan dalam satu program rancangan realiti televisyen dipercayai menjadi punca pergaduhan dua wanita tersebut di sebuah restoran di Shah Alam. Tarik rambut Menurut Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd …

Read More »

Cikgu tu d̷ah bersu̷ami, an̷ak 3. Terg̷amak suamik̷u dan dia bohong aku, Aku rasa sesu̷atu, t̷api ti̷ada b̷ukti. Hinggal̷ah mal̷am tu

#Foto sekadar hiasan. | Suamiku dan Ex-Cikgu Anakku Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya Umairah, berumur 30an, anak 3. Seorang surirumah yang telah berhenti kerja. Awal tahun 2018, saya terbaca wasap suami saya wish good morning kepada cikgu kelas anak saya (wish gambar). Bila saya tanya suami cakap tak ada apa …

Read More »

Sebul̷an nik̷ah, isteri hid̷ap k̷anser. Terg̷amaknya mertu̷a, bila isteri ‘p̷ergi’, mertu̷a rebutk̷an pula rum̷ah kami

#Foto sekadar hiasan. | Nama aku Ali (bukan nama sebenar). Aku adalah seorang duda. Isteri aku meninggal dunia 2 tahun yang lepas disebabkan Knser. Dia disahkan menghidapi penyakit itu hanya sebulan selepas kami berkahwin. Setelah disahkan Knser Rahim, Doktor membuat keputusan untuk membuat pembedahan buang rahim. Maka kami tiadalah dikurniakan …

Read More »

Aku ing̷at pel̷ajarku songs̷ang, rup̷anya aku sil̷ap. Terdeng̷ar lu̷ahannya di kub̷ur, aku rasa bers̷alah sang̷at

#Foto sekadar hiasan. | Assalamualaikum. Terima kasih admin approved kisah saya. Nama saya Sofea, seorang guru bahasa Inggeris. Mula mengajar pada tahun 2014 di sebuah sekolah menengah di selatan tanah air. Tahun pertama agak ralat bagiku kerana belum kenal baik dengan anak anak murid. Aku menjadi guru kelas tingkatan 2. …

Read More »