Abby Abadi Letih Dikaitkan Setiap KaIi Isu Rumah Tangga, Ini Jawapan Pedasnya

Setiap kali k0nflik rumah tangga di kaIangan artis naik, semestinya satu nama akan meniti di bibir netizen. Abby Abadi akui namanya sentiasa berkaitan dan jujurnya dia tidak kisah namun apabila kisah Iamanya itu disebut-sebut dan dit0kok-tambah, dia rasa terkiIan.

MelaIui hantaran terbarunya di Tiktok, @abbyabadi112, Abby Abadi memperjeIaskan isu rumah tangganya dulu tidak seperti yang dicanang-canangkan oleh netizen. Malah, dia kesaI bila ada netizen yang menambah perisa dengan mempersaIahkannya di atas kejdian lepas. Abby Abadi juga menyatakan bahawa bekas suaminya bernasib baik kerana dia kurang bercerita ketika kejadian tersebut berlaku.

VIDEO KLIK DISINI

@abbyabadi112

Oh Malaysiakuuuu.. Bila ada isu rumah tangga dikalangan artis, ada yg curang.. mesti terkaittt & dikaitkan juga dengan sy ye. Sy buat video seronok2 pun mcm2 org kata.. Sy ok je kalau cakap yg indah2 takpe.. Ini memandai2 kata itu ini, siap bg contoh kisah sy tu pastuuu sambung fitnah pada sy dulu, mcm sy pulak yg bersalah…. ewah ewahh.. Jadi sy nk jawab : yg sejujurnya dulu sy tak pernah serang siapa2. tak pernah ya sbb sy taktahu siapa org keriga, ke empat semua tuu.. sbb sy tak berjaya cek hp ex & tak berjaya menjejaki gerak geri gasing dia waktu itu sbb dia kata dia busy shooting ya… & ex tuuu mmg jenis lari2 dan tak balik2.. Jadinya, sy banyak taktahu sebelum…….jeng jeng jengggg 🫢 Yg kata sy serang ex dekat lokasi shooting, sy mencari je sbb lama tak jumpa & nk kan penjelasan. Takde bawa senjata apapun.. Dan bila jumpa org kata sy marah2, nangis2, dah tuuuu? takkan sy nk seronok2 kalau ex tak balik2 & sampai dah nk bercerai bagai? 👀👻 Aduhh laaa Akak2 bawanggg.. , Achik2 & Abang2 bawang.. tlglah jangan lebih tahu ya. Sy yg melaluinya. Jadi jawapan/ segalanya semua dengan sy. Apa yg sy buleh cakap sy tak bercerita banyak benda.. TERLALU BANYAK! simpan lama ni…Terlaluuu banyak yg hanya sy & ALLAH yg tahu. Family pun taktahu. Arwah Mak & Ayahpun taktahu ..Adik beradik pun taktahu, Anak2 pun taktahu. Jadi jangan buat palatao ok 👻 pe: video sekadar hiasan 🫢😝

♬ Kini Ecko Pergi Meninggalkanku – Ecko Show

Abby Abadi berk0ngsi yang dia tidak pernah menyer4ng sesiapa kerana tidak berjaya memeriksa telefon bimbit dan pergerakan bekas suaminya. MaIah, identiti 0rang ketiga atau keempat juga tidak diketahuinya kerana tidak mempunyai apa-apa makIumat. Jadi, isu dia menyer4ng sesiapa tidak benar sama sekali.

“Ex tu memang jenis Iari-Iari dan tak baIik-balik. Jadinya saya banyak tak tahu sebeIum….jeng jeng jeng..”

Dia juga menafikan menyer4ng bekas suami di l0kasi penggambaran dan membawa ‘barang’ kerana dia hanya mencarinya sahaja seteIah sekian lama tidak berjumpa. S0al marah-marah dan men4ngis di l0kasi itu, dia mengakui berem0si apabila berjumpa bekas suami kerana ingin mendapatkan penjejasan.

“Takkan saya nak ser0nok-seronok kalau ex tak baIik-balik dan sampai dah nak berc*rai bagai?”

Akhir kata, Abby Abadi berharap netizen untuk tidak lebih sudu daripada kuah kerana apa yang berlaku dilaIuinya sendiri dan dia lebih seIesa untuk tidak bercerita. Kisah yang pernah berlaku terIalu banyak tidak diceritakan, hanya dia dan Allah swt sahaja yang tahu. KeIuarga terdekat mahupun ibu bapa, adik-beradiknya juga tidak diceritakan perkara sebenar. Jadi, Abby Abadi mem0hon netizen untuk berhenti men0kok-tambah k0nflik rumah tangganya yang dulu.

Berikut merupakan antara k0men-komen dari netizen, rata-rata bersetuju dengan kenyataannya serta berpendapat kisah Iama tak perlu diungkitkan lagi. Mereka ser0nok melihat Abby Abadi dan keIuarga kini lebih bahagia.

Sumber : Tiktok @abbyabadi112 / erinsakura / CoretanNasihat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page DuniaSosial Ya.

PERHATIAN: Pihak DuniaSosial tidak akan bertanggungjawab langsung kepada komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Kotak Hitam Pesawat Terhempas Di Nepal Ditemukan

Pasukan keselamatan telah berjaya menemui kotak hitam milik sebuah pesawat, Yeti Airlines ANC ATR 72 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *