Muat Naik Ragam Anak Tak Mahu Jalan & Minta Dukung, Ramai Kongsi Nasib Sama Seperti Emma Maembong

Anak kepada pelakon Emma Maembong, Shariq Gabriel sekali lagi mencuri perhatian ramai dengan gelagat dan kerenahnya.

Baru-baru ini, Emma berkongsi di laman Instagram gelagat Shariq yang tidak mahu berjalan dan meminta mahu disokong di sebuah pasaraya.

Menerusi hantaran tersebut, Emma dan suami, Shazli Azhar hanya membiarkan sahaja mem4ndangkan mereka tidak mahu membiasakan perkara terbabit.

Walaubagaimanapun, dalam pengakhiran video tersebut, Emma dan Shazli tewas dan terus menyokong cahaya mata mereka.

“Bila anak buat perangai tak nak jalan tapi kita tak nak biasakan dukung sebab 24 jam nak dukung, tak nak jalan. Tapi last-last dia menang juga haih. Kita kalah.

“Bawa stroller pun dia nak duduk time tidur je kalau tak dia lari. Mesti banyak mak mak dah lalui benda ni kan,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet meluahkan perasaan yang sama seperti Emma kerana sudah pernah melalui fasa-fasa tersebut.

“Nampak macam kej4m tapi orang yang tak ada anak tak akan faham keadaan itu. Plus budak tu lagi seronok sebenarnya kena tarik macam itu.

“Memang begitulah. Stroller tak nak, baby carrier pun tak nak. Hm duduk rumah je last-last. Tak kuasa.

“Macam anak aku lah. Tapi pakej suara pitching tinggi punya.

“Itu situasi memang tak boleh bawa bincang. Memang kita akan kalah.

“Tak apa sayang. Hargai masa ini. Nanti bila dah sampai time dia tak nak dukvng dah, time tu nanti rindu,” komen netizen



Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Page Dunia Sosial Ya. Terima Kasih!

Sumber/ Kredit : Xtra

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Kotak Hitam Pesawat Terhempas Di Nepal Ditemukan

Pasukan keselamatan telah berjaya menemui kotak hitam milik sebuah pesawat, Yeti Airlines ANC ATR 72 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *