Puteri Sarah bagi ‘greenlight’, setuju model jadi isteri ketiga Syamsul Yusof

Terdahulu, seorang wanita yang juga merupakan model telah menawarkan dirinya untuk menjadi isteri ketiga pengarah terkenal, Syamsul Yusof di media sosial.

Mana tidaknya, wanita terbabit juga meluahkan rasa tidak puas hatinya apabila melihat Ira Kazar berjaya menawan hati Syamsul Yusof menjadikan isteri kedua sedangkan dia mengetahui pengarah tersebut sudah mempunyai isteri dan anak.

Bukan itu sahaja, menerusi video yang dimuat naik oleh wanita terbabit di laman TikToknya, dia meluahkan rasa teruja apabila Puteri Sarah memberi ‘greenlight’ dengan bersetuju untuk menjadi isteri ketiga suaminya.

.

.

VIDEO KLIK DISINI

@mexxrenn_

Setuju tak kalau saya sondol syamsul dari Ira kazar?

♬ original sound – Barbie 💅🏻 – Barbie 💅🏻

VIDEO KLIK DISINI

@mexxrenn_

Replying to @puterisarahliyana @Puteri Sarah liyana be strong kak kami wanita malaysia bersama akak🫶🏻

♬ original sound – Barbie 💅🏻 – Barbie 💅🏻

“Hari ini ada berita gembira kepda seluruh rakyat Malaysia iaitu Puteri Sarah isteri kepada Syamsul Yusof memberi ‘green light’ kepada saya untuk menjadi isteri ketiga.

“Kepada yang lain mencalonkan diri untuk menjadi isteri ketiga, sila berundur kerana anda tidak ‘green light’ okay. Jadi saya akan menjalankan tanggungjawab saya sebagai penyondol.

“Yang penting biarlah ira tu tahu macam mana rasanya bila suami kena rampas. Barulah keluarga dia tahu, ini masalah kecil atau besar,” katanya lagi.

Dalam pada itu, wanita terbabit menjelaskan dia bukanlah serius untuk menjadi isteri ketiga bagi Syamsul Yusof walhal, dia hanya mahu melepaskan kemarahannya kepada Ira Kazar yang berani menganggu rumah tangga Puter Sarah.

Malah, dia sempat menitipkan pesanan buat puteri Sarah agar terus kuat menghadapi dugaannya pada ketika ini dan berharap akan lebih menyayangi dirinya sendiri.

“Saya mahu cakap sebenarnya tidak betul-betul. Saya hanya melepaskan kemarahan saya saja. Kesian Puteri Sarah dah la ada dua anak, lepastu empat tahun kot.

“Kepada penyondol di luar sana, sebelum kau layan suami orang, tolong lah berfikir dulu ya. Hanya nasihat. Kepada Puteri Sarah, semoga terus kuat. Sayangi diri awak

Sumber: TikTok @mexxrenn_

About admin

Check Also

Penyondol tak patut hidup bahagia kat dunia ni – Ahli keluarga Datin Zalina

Beberapa individu yang dipercayai ahli keluarga Datuk Zainal Abidin Hassan tampil meluahkan perasaan berhubung kontroversi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *