‘Tak Best Pun Sibuk Hal Hang’ – Izreen Azminda Harap Intan Saleh Tak Ilusi & Twist Cerita, Jom Jumpa Bawa Suami Sekali

Hari ini, viral di media sosial apabila pelakon, Izreen Azminda melihat memuatkan dua posting yang dipercayai ditujukan kepada bekas isteri suaminya, Intan Saleh.

Terbaru, Izreen meminta Intan untuk berdiam dan tidak memutar balik cerita.

Hang dah boleh stop

Hujung-hujung letak ceramah. Itu ja la modal pusing-pusing. Entah faham tak ceramah tu. Kalau sedar diri, tak ada la repeat benda yang sama berulang kali. Pendek cerita duduk diam-diam sudah. Jangan ilusi orang yang kacau hidup hang. Hang pun sama ja. Bukan aku tak tahu cerita apa yang hang buat dekat belakang aku. Masing-masing dah ada life. Life aku pun tak sempat nak kejar. Ni kan pula nak menyibuk hal hang. Bukan best pun. So hang dah boleh stop. Sebelum bukti sampai dekat laki hang. Takut nanti jenuh nak putar belit. Sementara laki hang masih percaya cerita dongeng. Baik duduk diam-diam.

Menurut Izreen, dia tidak mempunyai masa untuk menyibuk hal orang lain. Tambahnya, orang yang sudah berkahwin selama 10 hingga 20 tahun pun belum tentu mengenali pasangan masing-masing. Inikan pula bagi mereka yang baru sahaja mendirikan rumah tangga. Oleh itu, Izreen berharap Intan tidak akan berilusi selepas ini berhubung isu orang mengatasi kehidupannya.

Twist cerita dahsyat sungguh

Isteri kepada Ude Wahid ini turut memberitahu dia tidak sangka Intan sanggup twist cerita. Ujar Izreen, dia akan merekod segala bukti selepas ini. Jelas Izreen lagi, dia berharap Intan dan suami dapat berjumpa dengannya bagi menyelesaikan masalah yang berlaku. Tegas Izreen, dia akan melayan pasangan itu secara baik sekiranya mereka datang ke rumahnya dengan cara yang sama.

Yang selalu tulis sikit tu aku rasanya. Yang selalu post berkaitan sini tak berhenti tu kau sampai berhari. Qna pun kalau tak kait sini tak sah dalam IG kau. Kalau kau move on, nak jawab berkaitan sini pun tak lalu lah. Semua ada screenshot. Yang screenshot tu pun semua yang pernah sokong kau dulu. Sendiri mau ingat. Belum masuk posting perli aku. Bila aku balas, tahu pula kau angin. Kau repost orang hina caci maki aku. Yang bocor rahsia kau semua orang yang dekat dengan kau. Jadi beringat nak buat apa pun.

Sumber: OhBulan

PERHATIAN: Pihak Dunia Sosial tidak akan bertanggungjawab langsung kepada komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Dah biasa pakai s3.ksi cuma tak tunjuk, Mungkin sebab tu org terkejut tgok saya pak4i macam tu..” – Riena Diana

Pelak0n, Riena Diana menj4di per.hatian 0rang ramai selep4s memuat naik beberapa hanta.ran gambar di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *