Masih ingat anda dengan Erynne pelakon cilik filem C0ngkak? Wajah terkini Syazlynne Erynne, “dah besar dia.. dah ada anak pun”

Tentu anda m4sih ingat dengan se0rang pelak0n kan4k-kan4k yang dikenali sebagai Erynne Erynna at4u nama seben4rnya, Syazlynne Erynne Abdullah yang mana selebriti ini sentiasa mewarnai kaca televi.syen dengan pelbagai watak kan4k-kan4k. Bakat Erynne Erynna ketika itu juga cukup dikagumi 0leh pen0nt0n.

Meski.pun kini mencec4h usia 25 tahun, Erynne Erynna m4sih sahaja menj4di pelak0n kan4k-kan4k yang sentiasa diingati ramai. Mana tid4knya, pelak0n ini bukan sahaja terlib4t dalam drama mal4h filem juga dia heb4t.

Mal4h antara wataknya yang meninggi4lkan kesan adal4h ketika Erynne Erynna membin.tangi filem C0ngkak.

Walau bagai.manapun, umum diketahui Erynne Erynna juga tel4h mem.punyai se0rang cahaya mata perempuan. Gelag4tnya sering menj4di tumpuan pemin4t apabila waj4h Erynne Erynna yang dikata.kan tid4k berub4h kec0melannya membu4tkan dia dan anak seperti adik dan kakak.

Menerusi rakam4n vide0 dik0ngsikan Erynne Erynna ter.baharu ini pula tid4k hanya gelagat dia dan cahaya matanya sahaja lelaki.jadi bualan mal4h ramai memberi.kan tumpuan dengan imej dirinya yang mes.kipun pelak0n p0pular sedari kecil n4mun tet4p simple.

Muat naik pelak0n kesukaan ramai ini diruangan Insta.gram peribadinya itu membu4tkan imej Erynne Erynna juga menj4di bualan diruangan k0men kerana pemin4t suka dengan gayanya yang simple itu.

Sumber: mhdaily

PERHATIAN: Pihak Dunia Sosial tidak akan bertanggungjawab langsung kepada komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Dah biasa pakai s3.ksi cuma tak tunjuk, Mungkin sebab tu org terkejut tgok saya pak4i macam tu..” – Riena Diana

Pelak0n, Riena Diana menj4di per.hatian 0rang ramai selep4s memuat naik beberapa hanta.ran gambar di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *