Touch ‘n Go eWallet Kini Tersedia Di foodpanda & Korang Berpeluang Nikmati RM12 Diskaun!

Orang-orang bujang, student universiti dan mereka yang selalu busy tu mesti boleh relate kan bila setiap kali penat atau dah taktau nak makan apa mesti kita akan order foodpanda.

Mudah dan cepat untuk kita yang kadang-kadang ni malas nak keluar ke kedai. Order je terus makanan sampai depan rumah dan ready untuk makan!

Jimat masa dan tenaga kita kan?

Ha… Berita baik buat pengguna foodpanda!

Kalau korang nak tau, foodpanda Malaysia telah bekerjasama dengan Touch ‘n Go eWallet iaitu dompet digital Malaysia dan platform pembayaran dalam talian di mana ia telah menjadi salah satu kaedah pembayaran baharu di platform foodpanda!

Korang dah boleh guna Touch ‘n Go eWallet sebagai salah satu kaedah pembayaran korang tau.

Tak perlu lagi korang nak kena login akaun bank korang yang memakan masa agak lama ketika nak tempah makanan.

Lebih mudah dan pantas apabila menggunakan Touch ‘n Go eWallet ketika memesan makanan menggunakan aplikasi foodpanda!

Lagi cepat order lagi awal la makanan sampai kan!

Gunakan kod istimewa ini untuk mendapatkan diskaun RM12!

Butiran tentang baucar:

Kod: TNG

Mekanik: Potongan sebanyak RM12 dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM25

Sah laku baucar: Daripada 23 Januari 2023 sehingga stok masih ada

Kod ini hanya terpakai kepada pelanggan foodpanda yang checkout dengan menggunakan Touch ‘n Go eWallet dan setiap pelanggan hanya boleh menebus sekali sahaja.

Bestnya dapat diskaun sebanyak RM12! Banyak tu! Min pun nak lah!

Penggunaan pembayaran menggunakan Touch ‘n Go eWallet.

Korang dah boleh tempah makanan dan tunggu makanan korang untuk sampai! Proses pembayaran juga lebih mudah dan lancar.

Sangat mudah dan cepat bila guna Touch ‘n Go eWallet ni!

Jadi tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai checkout menggunakan Touch ‘n Go eWallet di foodpanda dan live like a panda!

Untuk maklumat lanjut tentang foodpanda, korang boleh layari laman web foodpanda, Facebook dan Instagram mereka

SUMBER : OHBULAN

PERHATIAN: Pihak Dunia Sosial tidak akan bertanggungjawab langsung kepada komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Dah biasa pakai s3.ksi cuma tak tunjuk, Mungkin sebab tu org terkejut tgok saya pak4i macam tu..” – Riena Diana

Pelak0n, Riena Diana menj4di per.hatian 0rang ramai selep4s memuat naik beberapa hanta.ran gambar di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *