“Dah biasa pakai s3.ksi cuma tak tunjuk, Mungkin sebab tu org terkejut tgok saya pak4i macam tu..” – Riena Diana

Pelak0n, Riena Diana menj4di per.hatian 0rang ramai selep4s memuat naik beberapa hanta.ran gambar di laman Insta.gram memapar.kan dirinya ketika menyam.but perayaan tahun baharu 2023.

Menerusi hant4ran tersebut,pelak0n ber.usia 25 tahun itu dilih4t mema.kai baju tank t0p ber.sama skirt ber.warna hitam.

Susulan itu, tim.bul d4kwaan mengat4kan peruba.han imej Riena yang semakin s3ksi itu ber.punca daripada perpis4han dengan bek4s kekasih, Nik Afiq.

Tampil menjaw4b d4kwaan ter.sebut, Riena atau nama seben4rnya Nur Qamarina Diana binti Zulreal ber.kata dia seben4rnya memang ber.imej s3ksi sejak dahulu.

T4k ada kena mengena dengan kisah cinta, sebelum ni bant4i je, baju lagi s3ksi pun pern4h saya pakai cuma t4k tunjuk.

Menurut pelak0n Kampung Pe0ple itu, sebelum ini dia lebih memilih untuk tid4k berk0ngsi kehidu.pan peribadi dan pema.kaian sebenar kepada peng.ikut di media sosial4l.

Mungkin seb4b tu 0rang ter.kejut teng0k saya pakai macam tu

Dalam pada itu, Riena memak.lumkan dia tid4k mengambil hati dengan k0men negatif dan kecam4n yang diterima mal4h meng.alu-alukan netizen untuk ber.henti meng.ikuti di media sosial4l.

Saya t4k marah orang kec4m saya, saya terima dengan hati ter.buka. Pada yang t4k selesa dengan cara berpa.kaian saya, b0leh unf0llow saya.

Jelas finalis Drama Festival Kuala Lumpur 2017 itu, tahun ini dia berazam untuk menj4di diri sendiri dan tid4k mahu meniup peminat dengan memapar.kan perkara tid4k benar tentang diri sendiri di media sosi4l.

Tahun ni saya nak tunjuk apa saja yang saya n4k tapi tak bermak.sud netizen b0leh cakap macam-macam pas4l saya

SUMBER : HHHANISHARUN

PERHATIAN: Pihak Dunia Sosial tidak akan bertanggungjawab langsung kepada komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

DULU AKU MAINKAN ANAK OR̷ANG. LEP̷AS 15 T̷AHUN, KIFAR̷AH AKH̷IRNYA TIBA. AN̷AK KU PULA JAD̷I M̷ANGSA SUAMI OR̷ANG

#Foto sekadar hiasan. | Saya Kes̷al Pern̷ah Ros̷ak Maru̷ah An̷ak Or̷ang Assalammualaikum w.b.t dan salam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *