admin

DULU AKU MAINKAN ANAK OR̷ANG. LEP̷AS 15 T̷AHUN, KIFAR̷AH AKH̷IRNYA TIBA. AN̷AK KU PULA JAD̷I M̷ANGSA SUAMI OR̷ANG

#Foto sekadar hiasan. | Saya Kes̷al Pern̷ah Ros̷ak Maru̷ah An̷ak Or̷ang Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera… Saya harap cerita ini dapat diterbitkan. Saya ini sudah pun berumur 46 tahun. Saya ini pernah mainkan seorang gadis lebih kurang 15 tahun lepas. Baru baru ini anak saya pulang kerumah menangis dek dipermaink̷an …

Read More »

Mangsa Sindiket Penipuan Bersyukur Diselamatkan Dari ‘Pusat Neraka’ – ‘Kami Diugut Makan Babi, Tikus & Rogol’

Sindiket pemerdagangan manusia di Myanmar menjadi tempat seksaan untuk mangsa-mangsa yang terlibat dengan penipuan dalam syarikat tersebut. Baru-baru ini, suasana di Lapangan Terbang Kuala Lumpur (KLIA) menjadi lebih baik apabila terdapat lima mangsa penipuan kerja itu tiba di Malaysia. Diugut teruk Sekadar gambar hiasan Menerusi laporan Malaysia Gazette, mangsa-mangsa dikerah …

Read More »

“Dah biasa pakai s3.ksi cuma tak tunjuk, Mungkin sebab tu org terkejut tgok saya pak4i macam tu..” – Riena Diana

Pelak0n, Riena Diana menj4di per.hatian 0rang ramai selep4s memuat naik beberapa hanta.ran gambar di laman Insta.gram memapar.kan dirinya ketika menyam.but perayaan tahun baharu 2023. Menerusi hant4ran tersebut,pelak0n ber.usia 25 tahun itu dilih4t mema.kai baju tank t0p ber.sama skirt ber.warna hitam. Susulan itu, tim.bul d4kwaan mengat4kan peruba.han imej Riena yang semakin …

Read More »

Didakwa Kahwin Tanpa Pengetahuan & Berang Disindir Punca 2 Isteri Jurulatih Tarik Rambut

Semalam, viral di media sosial mengenai kisah pergaduhan membabitkan dua isteri bekas jurulatih Liga Super. Menerusi laporan Sinar Harian, disiarkan dalam satu program rancangan realiti televisyen dipercayai menjadi punca pergaduhan dua wanita tersebut di sebuah restoran di Shah Alam. Tarik rambut Menurut Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd …

Read More »

Cikgu tu d̷ah bersu̷ami, an̷ak 3. Terg̷amak suamik̷u dan dia bohong aku, Aku rasa sesu̷atu, t̷api ti̷ada b̷ukti. Hinggal̷ah mal̷am tu

#Foto sekadar hiasan. | Suamiku dan Ex-Cikgu Anakku Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya Umairah, berumur 30an, anak 3. Seorang surirumah yang telah berhenti kerja. Awal tahun 2018, saya terbaca wasap suami saya wish good morning kepada cikgu kelas anak saya (wish gambar). Bila saya tanya suami cakap tak ada apa …

Read More »