Seba̷ik pes̷akit tangg̷alkan selu̷ar, abis satu b̷ilik berb̷au. Aku suru̷h ‘kawan2’ dia bu̷at uji̷an. H̷ampir 1 k̷ampung dat̷ang

#Foto sekadar hiasan : Ramainya “Le̷mbut” Assalamualaikum dan salam sejahtera. Aku merupakan seorang staff KKM yang dah beberapa bulan ditukarkan ke sebuah Klinik Kesihatan. Sebelum ni aku berkhidmat di sebuah Hospital besar. Dan aku sebagai mana majoriti orang lain mesti beranggapan yang S3xually Transmitted Diseases (STD) ni banyak berlaku di …

Read More »

Lep̷as bers̷alin, isteri minta aku ‘puasa’ 4 t̷ahun. Haritu dari belak̷ang, isteri tend̷ang dan p̷ukul. Aku cep̷at m̷asuk blik

#Foto sekadar hiasan.. Assalamualaikum semua. Saya Zairil, berusia 37 tahun, telah berkahwin selama 5 tahun dan di kurniakan seorang anak perempuan berusia 4 tahun. Saya dan isteri (37 tahun) berasal dari Alor Setar, Kedah dan kami menetap di Skudai, Johor. Saya bekerja di sektor penerbangan, manakala isteri pula seorang penuntut …

Read More »

Mal̷am seb̷elum bers̷alin, suami lu̷ah. Teng̷ah pant̷ang, aku h̷ampir meroy̷an. Lep̷as apa aku korb̷ankan, ini pula y̷ang aku h̷adap

#Foto sekadar hiasan.. Aku berusia 28 tahun. Baru setahun berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki yang baru berusia 5 bulan. Nak dijadikan cerita, sebelum dan semasa aku mengandung, kehidupan aku dan suami agak bahagia, masih bulan madu. Suami ada business sendiri, dan aku pula kerja swasta dengan tangga gaji yang …

Read More »

Mak m̷alu seb̷ab aku kerj̷a ker̷ani je, bila aku m̷asak, mak j̷ij̷ik n̷ak mak̷an. Raya t̷ahun ni ak t̷ak b̷alik kg, bert̷alu-talu mak dan ayah call aku. Rup̷anya diorang n̷ak tu je.

#Foto sekadar hiasan. | Mama, Along harap mama sihat selalu hendaknya. Dilimpahkan kesihatan yang memudahkan mama untuk beribadah dan meneruskan kehidupan seharian dengan bahagia. Along menulis surat ini, bukanlah untuk menagih simpati mama, mahupun sesiapa. Along tahu, jika along mengirimkan surat ini secara peribadi kepada mama, mama akan terus-terusan mencebik-cebik …

Read More »

Dep̷an an̷ak, aku p̷ukul suami. Rahsi̷anya terbongk̷ar, aku nek̷ad n̷ak terj̷un d̷ari tingk̷at 10. Aku am̷uk mac̷am or̷ang t̷ak war̷as

#Foto sekadar hiasan. | Assalamualaikum semua. Terima kasih admin kerana menyiarkan kisah saya. Nama saya Siti, akan menginjak usia 30 tahun ini. Saya sudah berkahwin pada tahun 2016 dan dikurniakan seorang anak perempuan yang berumur 3 tahun. Hidup saya biasa biasa saja. Saya bekerja di sektor swasta. Alhamdulilah, rezeki saya …

Read More »

Aura ‘Cinderella’ Melayu, Bergelar Isteri Kepada Jejaka British! Bakat Lakonan Haliza Misbun Masih Terserlah

Aura ‘Cinderella’ Melayu, Bergelar Isteri Kepada Jejaka British! Bakat Lakonan Haliza Misbun Masih Terserlah Pasti ramai peminat drama tanah air merindui bakat lakonan Haliza Misbun. Sekitar era 90an, nama Haliza Misbun sering meniti di bibir peminat seni dek lakonan yang cukup memberi kesan kepada penonton. Lakonan mantap aktres handalan ini …

Read More »

“Cantiknya beg je mahal ribu2”- 2 jam kongsi, foto Puteri Sarah ‘dihujani’ komen netizen

Pelakon dan model terkenal, Puteri Sarah Liyana kini semakin menjadi sorotan ramai di media sosial malah menerusi ruangan Instagram peribadinya juga, dia tidak henti-henti menerima sokongan dan pujian netizen. Umum sedia tahu, kisah rumah tangga Puteri Sarah dengan pengarah terkenal, Syamsul Yusof. Walau bagaimanapun dalam setiap apa yang berlaku, Puteri …

Read More »